Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ljetna turneja Rundek Cargo Trija počinje na Gradecu!

Ljetna turneja Rundek Cargo Trija počinje na Gradecu!Koncertom koji će se održati 29.lipnja na Platou Gradec u sklopu „35.Večeri na Griču“, Rundek Cargo Trio proslavit će godinu dana od izlaska albuma „Mostovi“, ali i najaviti još jednu ljetnu turneju.

Nakon Zagreba posjetit će:
3.7. – PARIZ
6.7. – NOVI SAD
8.7. - VELIKI TABOR
9.7. – ČAKOVEC
13.7. – PULA (FILM FESTIVAL)
16.7. - ZLATIBOR
21.7. - POLUOTOK SVETI PETAR
22.7. – SINJ
4.8. - KOTOR (ART FESTIVAL)
27.7. – IVANJICA

Osim koncerata u sklopu turneje, Trio radi i na novim singlovima pa su tako nedavno predstavili spot za „Džaba“ koji je dostupan isključivo na YouTube kanalu.

Dolaskom ljeta i toplijih dana, Izdavačka kuća Rundek Cargo Trija – MENART, publici donosi
neočekivani remix; najavni singl albuma „Mostovi“, pjesma „Don Juan“, dobila je ljetno / lounge izdanje. Bržeg i veselijeg ritma, ali i dalje profinjenog zvuka koji je karakterističan za Trio, pjesma će biti pravo osvježenje za radijske etere.

„Mi smo Wedoredos, glazbeni novaki u vječnoj potrazi za odgovorom na iskonsko pitanje: Što bi bilo, kad bi bilo? U našem radu, nalazimo inspiraciju u produkcijskim izazovima. Kad nam je na mastering došla pjesma ”Don Juan”, odmah je privukla našu pažnju. Lijepa, snažna rock balada koju Rundek Cargo Trio majstorski oblači u teatralno ruho i uvjerljivo postavlja u bespuća sjete i melankolije uz pomoć drske, na momente čak i apsurdne Izabeline violine. Vođeni potragom za odgovorom na iskonsko pitanje što bi bilo, kad bi bilo, odlučili smo ”Don Juana” presvući u neko novo, svjetlije ruho. Poželjeli smo da zbunimo slušaoca i da ga aranžmanskom i produkcijskom iluzijom obmanemo.“ – rekao je Damir Begović.

Ulaznice za koncert na Gradecu možete kupiti online putem sustava Eventim i na svim prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 100 kuna.

Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena će iznositi 120 kuna.

Objavljeno 17.06.2016.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com