Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Long Play traži bendove

Long Play traži bendoveKoncertna agencija Long Play otvorila je natječaj za izbor predizvođača koji će imati čast nastupiti na koncertu britanskog sastava White Lies 02. 12.2010. u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra u Beogradu.

Long Play poziva sve zainteresirane muzičare (pojedince i bendove) željne slave i prilike da podijele binu s budućim velikim imenom svjetske scene White Lies, da do 15.11.2010.
pošalju na adresu info@lpbgd.com osnovne podatke o sebi i svoj kontakt, uz nekoliko fotografija, youtube snimaka (ako ima) i tri autorske pjesme u MP3 formatu.

Prijaviti se mogu: svi muzičari od sedam do 107 godina, iz Srbije ili ostatka svijeta, bez obzira na to da li su neafirmirani ili već godinama sviraju i imaju nekoliko izdanja iza sebe, da li su amateri ili profesionalci, da li pjevaju na srpskom jeziku ili svahiliju...

Stručni žiri u sastavu šef Instruktora Momčilo Bajagić-Bajaga, Nikola Vranjković iz Block Outa i Zoran Vulović, šef Long Playa, odlučiti će na kraju tko će od prijavljenih kandidata dobiti izuzetnu priliku da se proslavi svirajući pola sata ispred White Lies u Beogradu.

”Long Play inače najčešće radi sa domaćim (regionalnim) izvođačima, a sada kad nam se pružila prilika da dovedemo jedno strano ime, s ogromnim potencijalom da sutra postane svjetski značajan bend, pomislili smo ’zašto da ne iskoristimo White Lies da pokažemo na neki način što mi ovdje imamo?’ I danas se često ističe da su Haustor i Šarlo akrobata onomad svirali ispred Gang of Four. Ima to neku težinu”, rekao je Vulović.

Objavljeno 25.10.2010.

Vremeplov

Upravo sam ”on the road” s bendom i napokon je sve super.
Cesar Rosas (Los Lobos)