Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lounge verzija ”Don Juana”

Lounge verzija ”Don Juana”Pjesma ”Don Juan” Rundek Cargo Trija s albuma ”Mostovi” pojavila se u neočekivanoj ljetnoj lounge verziji, bržeg i veselijeg ritma, zahvaljujući remiksu aranžersko-produkcijskog dvojca Wedoredos.

Kad je pjesma ”Don Juan” došla na mastering Wedoredos (Damir Begović i Robert Lajić), odmah im je privukla pažnju kao ”lijepa, snažna rock balada koju Rundek Cargo Trio majstorski oblači u teatralno ruho i uvjerljivo postavlja u bespuća sjete i melankolije uz pomoć drske, na momente čak i apsurdne Izabeline violine”.

”Vođeni potragom za odgovorom na iskonsko pitanje što bi bilo, kad bi bilo, odlučili smo ’Don Juana’ presvući u neko novo, svjetlije ruho. Poželjeli smo da zbunimo slušaoca i da ga aranžmanskom i produkcijskom iluzijom obmanemo”, objašnjava Begović.

Wedoredos sebe opisuju kao muzičare u vječnoj potrazi ”za odgovorom na iskonsko pitanje što bi bilo, kad bi bilo?” U svom radu nalaze inspiraciju u produkcijskim izazovima.

Objavljeno 22.06.2016.

Vremeplov

Važnost riječkih bendova bila je prije svega njihov značaj u Rijeci odnosno tadašnjoj socijalističkoj i samoupravnoj Jugoslaviji. Krajem sedamdesetih, u vrijeme punka, rad primjerice Parafa i Termita ili ljubljanskih Pankrta zasigurno bi bio zapažen i u Londonu, jer su to bili odlični bendovi u tom žanru.
Goran Lisica Fox, riječki glazbeni promotor