Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lounge verzija ”Don Juana”

Lounge verzija ”Don Juana”Pjesma ”Don Juan” Rundek Cargo Trija s albuma ”Mostovi” pojavila se u neočekivanoj ljetnoj lounge verziji, bržeg i veselijeg ritma, zahvaljujući remiksu aranžersko-produkcijskog dvojca Wedoredos.

Kad je pjesma ”Don Juan” došla na mastering Wedoredos (Damir Begović i Robert Lajić), odmah im je privukla pažnju kao ”lijepa, snažna rock balada koju Rundek Cargo Trio majstorski oblači u teatralno ruho i uvjerljivo postavlja u bespuća sjete i melankolije uz pomoć drske, na momente čak i apsurdne Izabeline violine”.

”Vođeni potragom za odgovorom na iskonsko pitanje što bi bilo, kad bi bilo, odlučili smo ’Don Juana’ presvući u neko novo, svjetlije ruho. Poželjeli smo da zbunimo slušaoca i da ga aranžmanskom i produkcijskom iluzijom obmanemo”, objašnjava Begović.

Wedoredos sebe opisuju kao muzičare u vječnoj potrazi ”za odgovorom na iskonsko pitanje što bi bilo, kad bi bilo?” U svom radu nalaze inspiraciju u produkcijskim izazovima.

Objavljeno 22.06.2016.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)