Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lovely Quinces - Novi singl ”Not Right”

Lovely Quinces - Novi singl ”Not Right”Naša mlada kantautorica Lovely Quinces objavila je fantastičan novi singl ”Not Right”...

Dunja Ercegović nastavlja izbacivati pjesme u sada već uhodanom tempu jednom tjedno. Nakon sjajno prihvaćene autorske ”Sick In The Head” i obrade Marthe Wainwright i ”Bloody Motherfucking Asshole”, objavljena je i nova autorska skladba ”Not Right”.

Kao i prethodna pjesma i ova je snimljena pod producentskom palicom Marka Mrakovčića u Zagrebu, a ”Not Right” je još jedan singl iz faze Dunjinog eksperimentiranja s električnom gitarom i širim izborom instrumenata. Gitare i vokali opet su Dunjino djelo, dok se Mark prihvatio bubnjeva i basa.

Novi singl pridružuje se odličnom katalogu radova koje potpisuje ova splitska kantautorica, a prvi idući koncert Lovely Quinces zakazan je za 2. ožujka u Trstu.Objavljeno 15.02.2019.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža