Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Lovely Quinces predstavila Akustik!

Lovely Quinces predstavila Akustik!Lovely Quinces izvela je svoje dvije neobjavljene pjesme, “Poppy” i “The Muffin Song”, za projekt Akustik..

Sniman u slikarskom ateljeu na Akademiji likovnih umjetnosti na Jabukovcu, AKUSTIK je glazbeni session s vizijom da predstavlja prazno umjetničko platno obogaćeno kreacijama njegovih trenutnih sudionika. Poetika umjetnosti izražena je kroz kolektiv umjetnika od kojih svatko svojim doprinosom sudjeluje u kreiranju audiovizualne cjeline stvarajući tako jedinstveno konceptualno djelo.

S idejom da sessioni budu sirovi, intimni i snimani u one take formi na različitim lokacijama pritom zadrzavajući prepoznatljivu estetiku koja prati nekonvencionalne prostore i akustične izvedbe uz dozu improvizacije.
Session je sniman u prosincu 2021. u sklopu diplomskog projekta na Akademiji dramske umjetnosti. Režiju potpisuje Kim Kukuruzović, Luka Jazić je direktor fotografije, a ton je snimao Hrvoje Radnić. Fotografije sa snimanja potpisuje Dora Sabljić.

Dunja Ercegović je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces. Izrazito talentirana kantautorica, koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, iza sebe kao Lovely Quinces ima dva EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SADu. Dunja ujedno djeluje i pod imenom Bad Daughter, njen debi album “Let Me Panic” izglasan je za album 2021. godine, Dunja je dobila Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu, a prva prilika za čuti Bad Daughter bit će u zagrebačkom pogonu Jedinstvo u petak 6. svibnja.

Session je sniman u prosincu 2021. u sklopu diplomskog projekta na Akademiji dramske umjetnosti. Režiju potpisuje Kim Kukuruzović, Luka Jazić je direktor fotografije, a ton je snimao Hrvoje Radnić. Fotografije sa snimanja potpisuje Dora Sabljić.

Dunja Ercegović je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces. Izrazito talentirana kantautorica, koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, iza sebe kao Lovely Quinces ima dva EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SADu.

Dunja ujedno djeluje i pod imenom Bad Daughter, njen debi album “Let Me Panic” izglasan je za album 2021. godine.


Objavljeno 14.05.2022.

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac