Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Maajka održao koncert o kojem će se dugo pričat

Maajka održao koncert o kojem će se dugo pričatPetak 01.10.2010. je nesumnjivo bio jedan od zanimljivijih dana za publiku koja prati hip hop scenu. Na jednoj strani Zagreba održao se ”Tribute To Floor Killah” a na drugoj strani, Edo Maajka i bend oduševili su Boogaloo nakon čega je ostao moćan osjećaj, kako publici koja je ”u elementu” izlazila iz dvorane tako i Edi koji se nakon koncerta družio i fotografirao s fanovima te dao nekoliko intervjua. Bio je to koncert o kojem će se još dugo pričati.

Atmosfera u petak u jednom od najaktivnijih zagrebačkih klubova, Boogaloou, obećavala je izvrstan koncert! Bizzo iz Bolesne braće koja će održati veliki ”povratnički tulum” 15.10. u Aquariusu, zagrijao je okupljene i tako podržao kolegu MC-a.

Edo je započeo nastup ”Saletovom” nakon koje je nastavio sa svojim dobro poznatim hitovima ali u novim aranžmanima. Na repertoaru su bile i dvije nove pjesme sa ”Spomen ploče”; aktualni singl ”Fotelja” i pjesma ”Tata mama”.

Za cjelokupni dojam na sceni bili su zaduženi Frenkie te Edin novi bend; Luka Žužić (trombon), najzaslužniji za zarazne brass dionice, Amir Kurtić (bass), Alen Tibljaš (bubanj), Teo Aničić (gitara), Antonio Geček (truba) i Mario Bočić (sax). Spoj punog kluba i dobro raspoloženih izvođača vjerojatno nije niti mogao proći drugačije ili nezapaženo.

Nakon ovog koncerta Edo Maajka i bend nastavljaju mini turneju tako da već danas nastupaju u Mariboru a zatim se vraćaju u Hrvatsku da bi nastupili u Splitu, 06.10.i u Dubrovniku 08.10.

Slijedi mu odlazak u Izrael te ponovni povratak na samom kraju godine. Budući da je pjesma ”Ove godine” nominirana za MTV EMA Best regional act, za manje od dva tjedna saznat ćemo da li je za Edu zasjala još jedna zvijezda.

pr

Objavljeno 05.10.2010.

Vremeplov

Život bez glazbe bio bi velika pogreška.
Friedrich Nietzsche