Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mad Max Day u Hard Placeu

Mad Max Day u Hard PlaceuTočno 37 godina nakon objavljivanja provg Mad Max filma i točno godinu dana nakon objavljivanja najnovijeg, četvrtog nastavka, Fury road u klubu Hard Place organizira Prvi hrvatski Mad Max Day...

U subotu 21. 05. 2016. svi ljubitelji, štovatelji i simpatizeri filma pozvani su da uveličaju ovaj događaj. Očekuje se da se gosti kostimiraju u najdražeg lika iz bilo kojeg nastavka Mad Maxa.

Program kreće u posljepodnevnimmad max3.jpg satima sa sakupljanjem automobila, motora, kostimiranjem i odigravanjem scena iz filma. Biti će tu i veliki foto session za sve učesnike, mali kviz o poznavanju Mad Maxa, izbor najbolje maske i vrijedne nagrade, odigravanje scena iz filmova, projekcija, Mad Max D.J., djevojke sa vatrom, free klopa, Hell drink party, besplatni karting....puno dnevnih događanja dovest će do večernjeg koncerta grupa Rizična Skupina i (Mad) rizicna skupina5.jpgMarko i (Max) Darko.

Ne propustite ultimativni Mad Max toolom nikad viđen na ovim prostorima. Pratite program i događanja i uključitese u grupu.

Objavljeno 19.05.2016.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com