Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Manntra objavila novi spot!

Manntra objavila novi spot!Manntra je izdala novi spot za pjesmu ”Nebitna” sa albuma prvijenca ”Horizont”
Kao što je bilo i najavljivano, spot je svoju premijeru doživio 12.07 u 19 sati na CMC-u, dok je pola sata nakon toga osvanuo na youtubeu.

”Odlučili smo napraviti video za ovu pjesmu, jer nam je svima draga i bliska, dok je publika odlično reagirala na pjesmu i njenu poruku” poručuju iz benda.

”Svi smo barem jednom bili razočarani u vezi i pregaženi u ljubavi, ova pjesma je medij kroz koju smo iznjeli naše, a i tuđe probleme. Iskrena je, od srca, bez puno bijesa i mržnje, već jednostavno pokazuje prihvaćanje i odluku da se krene dalje sa životom, ajmo reći da je Manntra pokazala jednu svoju nježniju stranu na neki mračan način”

”Nebitna” je kako članovi banda kažu put u prošlost, sa prizvukom glazbe osamdesetih, za koju bend kaže da ih je puno i inspirirala u radu općenito, i zato su odlučili dati svoj obol toj posebnoj eri i bendovima poput Depeche Mode, Systers Of Mercy, Bauhaus, Cure te ostalima…

Pjesmu je režirala Mateja Tomažinčić a iza objektiva je stao Luka Kaše. Dražen Zeljković, poznat po radu na prošla dva spota ovog puta je bio zadužen za post-produkciju. Spot će biti prikazivan na CMC-u te na regionalnom MTV-u!

Uz to, podsjetimo se da su objavili i vijest da je od nedavno live gitarist Marko Purišić Pure i službeni član benda i član stalne postave, što se može vidjeti i u spotu u kojem se pojavljuje po prvi puta.

Bend najavljuje daljnje koncerte koji bi se trebali održati tokom ljeta i nakon njega, tako da ih imate priliku vidjeti u skorije vrijeme u akciji.

Objavljeno 29.07.2013.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)