Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marduk i Immolation u Močvari!

Marduk i Immolation u Močvari!Kultni zagrebački klub Močvara bit će, još jednom, poprište velikog spektakla ekstremne metal glazbe. U goste ponovo dolazi Marduk – jedno od najvećih imena u povijesti black metala koji već više od 20 godina, nezaustavljivo svijetom šire svoj blasfemični glazbeni izričaj.

A u tom pohodu, s obzirom na veliki broj lokalnih fanova, Hrvatska je već niz godina standardna i neizostavljiva stanica. Pa će tako i ovaj put Marduk, uz best off presjek karijere predstaviti i novi album “Serpent Sermon”.

Ogromno nam je zadovoljstvo što smo nakon godina pokušaja napokon uspjeli u namjeri da u Hrvatsku ponovo vratimo Immolation – jedan od najstarijih, najcijenjenijih i jednostavno najboljih death metal bendova svih vremena. Rijetki su primjeri bendova koji iz albuma u album ne samo zadržavaju nevjerojatno visok glazbeni nivo, nego ga i premašuju. Teško je u ovako malo riječi sažeti sve hvalospjeve kojima Immolation već godinama obasipuju i fanovi i kritika i glazbene kolege, a njihovi koncertni nastupi već su odavno stekli reputaciju legendarnih.

No, niti ovdje nije kraj. Status posebnih gostiju na turneji zaslužili su hvaljeni španjolski black/death metalci – Noctem, a večer će otvoriti Forsaken World i Heaving Earth. Svekeupno nas očekuje nevjerojatnih 5 sati vrhunskog provoda za svakog ljubitelja ekstremne glazbe pa će zasigurno ovaj koncert zauzeti važno mjesto u nadolazećoj koncertnoj sezoni svakoga od njih.

Sve dodatne informacije i upiti: bobo@metalsoundmagazine.com.

Upad u pretprodaji: 120 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 140 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Močvara; Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3; Dallas music shop, Narodni trg 14, 21000 Split; Dallas music shop, Široka ulica 2, 23000 Zadar; Dallas music shop, Splitska 2a, 51000 Rijeka.

Objavljeno 03.09.2012.

Povezani članci

Vremeplov

Moja osobna filozofija je moja glazba. Ništa osim glazbe - život - to je sve.
Jimi Hendrix