Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marduk i Immolation u Močvari!

Marduk i Immolation u Močvari!Kultni zagrebački klub Močvara bit će, još jednom, poprište velikog spektakla ekstremne metal glazbe. U goste ponovo dolazi Marduk – jedno od najvećih imena u povijesti black metala koji već više od 20 godina, nezaustavljivo svijetom šire svoj blasfemični glazbeni izričaj.

A u tom pohodu, s obzirom na veliki broj lokalnih fanova, Hrvatska je već niz godina standardna i neizostavljiva stanica. Pa će tako i ovaj put Marduk, uz best off presjek karijere predstaviti i novi album “Serpent Sermon”.

Ogromno nam je zadovoljstvo što smo nakon godina pokušaja napokon uspjeli u namjeri da u Hrvatsku ponovo vratimo Immolation – jedan od najstarijih, najcijenjenijih i jednostavno najboljih death metal bendova svih vremena. Rijetki su primjeri bendova koji iz albuma u album ne samo zadržavaju nevjerojatno visok glazbeni nivo, nego ga i premašuju. Teško je u ovako malo riječi sažeti sve hvalospjeve kojima Immolation već godinama obasipuju i fanovi i kritika i glazbene kolege, a njihovi koncertni nastupi već su odavno stekli reputaciju legendarnih.

No, niti ovdje nije kraj. Status posebnih gostiju na turneji zaslužili su hvaljeni španjolski black/death metalci – Noctem, a večer će otvoriti Forsaken World i Heaving Earth. Svekeupno nas očekuje nevjerojatnih 5 sati vrhunskog provoda za svakog ljubitelja ekstremne glazbe pa će zasigurno ovaj koncert zauzeti važno mjesto u nadolazećoj koncertnoj sezoni svakoga od njih.

Sve dodatne informacije i upiti: bobo@metalsoundmagazine.com.

Upad u pretprodaji: 120 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 140 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Močvara; Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3; Dallas music shop, Narodni trg 14, 21000 Split; Dallas music shop, Široka ulica 2, 23000 Zadar; Dallas music shop, Splitska 2a, 51000 Rijeka.

Objavljeno 03.09.2012.

Povezani članci

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan