Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

marisol najavljuje samostalni koncert u Tvornici

marisol najavljuje samostalni koncert u TvorniciGlazbeni dvojac marisol najavljuje koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 22. rujna 2023.

Nakon što su s posljednjim aktualnim singlom “Ljeto” marisol uveli u ljetno doba i još jednom najavili novi album, samostalni koncert u Zagrebu na zadnji dan ljeta bit će prilika čuti novosti iz radionice ovog elektro-akustičnog dvojca.

marisol se predstavio krajem 2020. godine singlom “Kontrol frik”, a zatim i live videom s Hvara, svojevrsnim glazbenim filmom koji je najavio njihov hvaljeni album “Žene mape”. Zvuk albuma sami su nazvali mango pop žanrom, kao asocijaciju na nešto svježe, ukusno i fino, a mediji su ga opisali kao najbolji ljetni domaći soundtrack.

Od samog početka nude atraktivan auditivno-vizualni paket pun glazbenih filmova, live izvedbi i video spotova, što nastavljaju i s novim materijalima koji prate njihov nadolazeći album. Moglo se to vidjeti i čuti na sessionu “Nove boje”, 12-minutnoj live izvedbi triju pjesama na prekrasnom lokalitetu muzeja Apoksiomena, kao i singlu “Mars” s popratnim video spotom koji je najavio drugi album.

Nakon sjajnog zagrebačkog koncerta kojim su prvi put uživo predstavili album “Žene mape” u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, marisol za kraj ovog ljeta najavljuju dolazak u Tvornicu kulture i pozivaju da s njima istražite neki novi zvuk i boje novih pjesama.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. srpnja, od 10:00, po early bird cijeni od 12 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. srpnja, a dan nakon toga se penje na 14 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 16 eura.

Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na www.entrio.hr, kao i na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.


Objavljeno 05.07.2023.

Vremeplov

Za mene je jedino prihvatljivo da je moja glazba živa i da evoluira. Umjetnik će radije prodavati proces nego produkt.
Peter Gabriel