Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

marisol predstavljaju novi singl ”Mars”

marisol predstavljaju novi singl ”Mars”marisol predstavlja singl “Mars” koji će se naći na njihovom novom albumu koji je u pripremi.

Dvojac marisol predstavio se krajem pandemijske 2020. godine svojim prvim singlom “Kontrol frik”, a potom i hvaljenim albumom “Žene mape” kojeg mediji opisuju kao najbolji ljetnji domaći soundtrack. Album se nije još ni rashladio od prošlog ljeta, još uvijek je okus mango popa u svim čulima, a marisol predstavlja svoj novi singl i video broj “Mars”.

Novim zvukom odmiču se iz mediteransko - tropskih u neke druge, udaljenije i pomalo utopijske destinacije, te pozivaju da godišnje odmore planirate izvan okvira klasičnih ljetnih pejzaža i lansirate se s njima na crveni planet. Stihovima „Dobrodošli na Mars” žele vam ugodno i neobično putovanje te toplu dobrodošlicu već na prvo slušanje.

“Mars” je prvi singl koji će se naći na njihovom novom albumu koji vrijedno pripremaju. Produkciju novog singla, kao i ostatak nadolazećeg materijala, zajedno s autorskim dvojcem potpisuje Ante Zvonimir Stamać, a za miks i mastering je i ovoga puta zaslužan Igor Ivanković (studio level - point). Vokale i gitare usnimio je Ivan Božanić (studio Dan Mrak), a magične svemirske syntheve Bogumil Kulaga.

Prateći video spot nastavak je suradnje s izuzetno talentiranom redateljicom Nikicom Zdunić. Tin Ostrošić je snimatelj, a asistenti kamere Marko Milohnić i Sebastian Borovčak. Marjana Radovniković potpisuje šminku, a Mia Popovska kostimografiju. Za montažu su zaslužni Denis Golenja i Ivana Perčinlić, a kauboj je Josip Andrijanić Šiljo.

Singl “Mars” dostupan je na svim streaming servisima.Objavljeno 29.06.2022.

Vremeplov

Ono smo što jesmo, proizvod smo vlastitog razmišljanja.
Buda