Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mars festival 2011.

Mars festival 2011. Jedini twin festival u regiji i možda i jedini uopće koji se događa u dvije različite države, Mars festival vraća se ove godine u svom trećem izdanju.

Nakon što su prošle godine Skunk Anansie bili nositelji programa u oba grada, novitet ove godine je da svaki grad ima različitog headlinera. Moby predvodi listu izvođača u Ljubljani, odnosno nastupa kao headliner Slovenskog Marsa u Gospodarskom razstavišću u četvrtak 26 05 2011.

Richard Melville Hall, poznatiji kao Moby, američki je glazbenik, tekstopisac i DJ. Uspješno svira gotovo sve instrumente uključujući klavijature, gitaru, bass i bubanj, a paraleno s karijerom planetarne pop zvijezde gurao je i onu sjajnog klupskog DJa. Do sada mu karijera bilježi više od 3.000 nastupa i nekoliko desetaka prodanih milijuna albuma, a u svom katalogu ima mega hitove kao što su: ’Why Does My Heart Feel So Bad?’, ’Lift Me Up’, ’Porcelain’, ’Raining Again’, ’Natural Blues’ i mnoge druge.

Po prvi puta slovenskoj će se publici predstaviti u punom sastavu s sjajnim live bandom, u četvrtak 26. svibnja.

Ostali info za Ljubljanski Mars, kao i kompletan info za Zagrebački, objaviti ćemo u narednim tjednima.Objavljeno 31.01.2011.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger