Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Massimo odlazi u Beograd

Massimo odlazi u BeogradMassimo odlazi 22. 12.2011. u Beograd kako bi beogradskoj publici poklonio svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru, gdje će ovaj put promovirati i novi, upravo izašli album ”Dodirni me slučajno”.

Novi CD album ”Dodirni me slučajno” još ljetos je najavio singl/spot ”Iz jednog pogleda” koji je polako stigao do statusa regionalnog hita s preko 225.500 Youtube pregleda.

”Mislim da je ta pjesma, koja je trebala biti samo tizer za album, jako puno napravila, a tek sad se zagrijava i dobiva pravi kontakt s publikom. U Hrvatskoj je postala pravi pravcati hit, a nadam se da će isto i u Srbiji. Nedavno sam s bendom imao probu, svirali smo naslovnu pjesmu ’Dodirni me slučajno’ i ’Iz jednog pogleda’, i obje su pjesme zazvučale nevjerojatno dobro, upravo kao stvorene za žive izvedbe”, primjećuje Massimo.

Novi Massimov album ponovo krasi jedna autorska pjesma čuvenog šansonjera Arsena Dedića ”Nemam vremena”, uz prošlogodišnji duet ”Za jednom kapi čistog života”. Tu je i duet Msasima i Zorana Predina u autorskoj pjesmi vođe Lačnog Franca ”Što bi mi bez nas”.

Vlasnik jednog od najmoćnijih i najprepoznatljivijih glasova regije, posvjedočen u hitovima kao što su ”Sjaj u tami”, ”Stranac u noći” ili ”Zar više nema nas”, kaže da je na novom albumu ”zvuk definitivno puno drskiji nego inače”, odnosno manje ispeglan i posjeduje iskrenu emociju i direktniji je.

”Ovo je album u kojem sam se uključio kao nikada do sada. Svirao sam jako puno gitara na ovom albumu. Stalno mi je kritika zamjerala da ne sviram dovoljno gitara. Biti će i jedno pet kompozicija u okviru novih nastupa na kojima ću svirati gitaru. Novi album je jedan veliki zaokret u zvuku, po meni, prema boljem. Žanrovski to je i dalje glazba Masima Savića”, kaže Massimo.

Ulaznice po cijenama od 15e, 18e, 20e i 23e mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i Doma omladine i preko mreža Card Service i Eventim.

Objavljeno 11.12.2011.

Vremeplov

Mislim da imamo dvije važne misije u životu. Jedna je da otkrijemo tko smo mi ustvari, a druga je da okusimo koliko god možemo života i iskustva.
David Coverdale (Deep Purple)