Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Massimo promovira album

Massimo promovira albumMasimo Savić će 22.12.2011.u beogradskom Sava centru promovirati novi CD ”Dodirni me slučajno”, koji je ugledni hrvatski muzički kritičar Dubravko Jagatić ocijenio kao do sada njegov najbolji album u karijeri.

”’Dodirni me slučajno’ najbolji je album u dugogodišnjoj karijeri Masima Savića jer je napravljen promišljeno, s pjesmama krojenim za njega i uz sve naučeno iskustvo. Kako na pogreškama tako i na uspjesima, a po svemu sudeći, ’Dodirni me slučajno’ dobit će i svoju publiku širom regije dok bi broj uspješnih singlova mogao iznenaditi i samog Masima”, kaže Jagatić u recenziji na portalu www.tportal.hr.

Jagatić daje ocenu 9/10 i ističe da ”postoji i jedna zajednička crta svih pjesama ovog albuma a to je ta neka zaboravljena veličina zabavne glazbe koja je bila na vrhuncu 60-tih i 70-tih godina i čiji šarm i vrjednota se osjeća na ovom albumu”.

Masimov tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru biti će 22.12. u Sava centru upravo promocija albuma ”Dodirni me slučajno”.

”Svake godine priredim jedan koncert u Sava centru, i svake godine nastojim dati nešto novo publici, ali kako se već dugo nisam pojavio pred Beograđanima sa novim albumom, tako 22.12. slijedi prava poslastica, mješavina starih hitova sa novim pjesmama”, najavljuje Masimo.

Ulaznice po cienama od 15e, 18e, 20e i 23e mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i Doma omladine i preko mreža Card Service i Eventim.

Objavljeno 18.12.2011.

Vremeplov

Glazba je za mene samo glazba. Možeš otići u bilo koji dio svijeta i čuti lijepu glazbu karakterističnu za to područje.
Etienne M’bappe