Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mastodon novosti!

Mastodon novosti!U studiju s producentom Mikeom Elizondom snimaju nasljednika iznimno hvaljenog konceptulanog albuma “Crack The Skye”, njihova obrada klasika dvojca iz Teksasa ZZ Top-a uvrštena je na soundtrack ‘Transformers: Dark of the Moon’, u međuvremenu putuju Europom u sklopu turneje, a Zagreb ih željno očekuje na ovogodišnjem T Mobile Inmusic festivalu koji će se održati 21. i 22. lipnja.

Mastodon, inovatori heavy rocka, trenutno rade na novom albumu koji će nasljediti konceptualnog prethodnika ‘Crack The Skye’ koji je priskrbio iznimno velike pohvale kritike:

“Mastodon are the greatest metal band of their generation – no one else comes close.” -- Rolling Stone Magazine

“Unpredictable, intelligent metal.” – Spin Magazine

“Thunderous, disciplined and expansive…the ambition and tenacity of Mastodon’s music makes ‘Crack The Skye’ sonically unforgettable.” – Time Magazine


Novi album u društvu producenta Mikea Elizonda snimaju u rodnom Atlantiku, u Doppler Studios. Bubnjevi su snimljeni nešto ranije u legendarnom Sound City studiju u kojem je snimljen i jedan od nalegendarnijih albuma svih vremena – Nirvana ‘Nevermind’.

S nadolazećeg materijala, zasad su potvrđene dvije pjesme ‘Blasteroids’ i ‘All The Heavy Lifting’.

Također, ovih dana je potvrđena vijest da će njihova obrada ZZ Topovog hita ‘Just Got Paid’ biti objavljena na soundtracku za film Transformers: Dark Of The Moon”. Službeni datum objave soundtracka zakazan je za 14.06.2011.

Odmah nakon izlaska iz studija bend kreće na europsku turneju koja će startat 04. lipnja u Nurnbergu na festivalu ‘Rock Im Park’, a zagrebački fanovi na svoje će doć 22. lipnja kada će Mastodon nastupit u sklopu T Mobile INmusic festivala.

Objavljeno 04.06.2011.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)