Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Matija Dedić ima novi album - ’Friends’

Matija Dedić ima novi album - ’Friends’Prijateljstvo je ’krivo’ za novi album Matije Dedića - ’Friends’. Ova prava glazbena poslastica kao ideja dugo se krila u krugu Matije Dedića i njegovih sedam najbližih prijatalja, Kristijana Beluhana, Thane Pavelić, Elvisa Penave, Mladena Barakovića, Borne Šercara, Vicenta Archera i Kendrick Scotta.

Svi oni svojom su kvalitetom i načinom izvođenja obilježili ovaj dugoočekivani album, na kojem se nalazi osam pjesama - ’My one and only love’, ’There will never be another you’, ’For sentimental reason’, ’Our love is here to stay’, ’My funny valentine’, ’On a clear day’, ’You are too beautiful’, ’Siena’ i jedan bonus track ’Blue in green’. Bonus pjesma ’Blue in green’ snimljena je u Live in skyline studiju, u New Yorku, zajedničkim snagama i entuzijazmom, Matije, te svjetski poznatog jazz basista Vicente Archera i najboljeg svjetskog bubnjara Kendrick Scotta. Ostale pjesme snimane su u zagrebačkom Morris studiju.

Ovu zanimljivu ilustraciju na naslovnici koja predstavlja Matiju za klavirom, na mobitelu je nacrtala Matijina sestra, Sandra Slavica, a cijeli dizajn knjižice napravio je Ivan Kraljević.

Matija se na ovom albumu nije okušao samo kao glazbeni virtuoz već i kao aranžer svih pjesama i producent cijelog albuma.

’Friends’ je album u kojem ćete zasigurno uživati, a to vam garantira i popis glazbenika koji se okupio na ovom izdanju.

Objavljeno 07.12.2010.

Vremeplov

Stav ”znam što radim” je sranje, pa je zato lijepo čuti da to netko prizna, jer nitko ne zna što radi.
Win Butler (Arcade Fire)