Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Medvedgradske glazbene večeri

Medvedgradske glazbene večeriKoncerti na Medvedgradu postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba.

Ove će godine trajati tri večeri, a program je obogaćen i šarmantnim akustičnim programom hrvatskih kantautorica na medvedgradskoj kuli čime će prepoznatljiv simbol hrvatskog glavnog grada dobiti novu glazbeno - umjetničku dimenziju.


Grupa Meritas nastupit će u četvrtak 17. srpnja, Zoran Predin u društvu Damir Kukuruzović Django Group u petak, 18. srpnja, a program u subotu, 19. srpnja zatvorit će Tamara Obrovac Transhistria Quartet. Poseban program ove godine, pod nazivom Akustika na kuli, ugostit će u istim danima mlade hrvatske kantautorice; Queen of Sabe u četvrtak, Ninu Romić u petak te Saru Renar u subotu, a ti akustični nastupi održat će se za samo dvadesetak ljudi
na vrhu medvedgradske kule, s prelijepim pogledom na Zagreb, sat vremena prije početka glavnog programa.

”Želja nam je omogućiti građanima Zagreba i svima koji se ovdje zateknu na proputovanju, kvalitetne glazbene doživljaje za sjećanje, upotpunjene jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, prirodnom i kulturnom baštinom s pogledom na Zagreb.” - poručuju organizatori.

Da koncerti na Medvedgradu nisu samo koncerti - već doživljaji u punom smislu te riječi, znaju svi oni koji su do sada uspijevali na vrijeme doći do svoje ulaznice jer je za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji samo 250 ulaznica po koncertu.

S obzirom na dosadašnji interes publike, moguće je da će svih 250 ulaznica po koncertu biti ubrzo prodano, a hoće li u prodaju biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi.

Naime, cilj organizatora je da se koncerti održe i u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika te se u tom slučaju premještaju u zidine tvrđave, koje su manjeg kapaciteta od prostora pod zvijezdama.


PROGRAM:
Četvrtak, 17.07.
Akustika na kuli - Queen of Sabe u 20 sati
MERITAS u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kn/na dan koncerta: 90 kn

Petak, 18.07.
Akustika na kuli - Nina Romić u 20 sati
ZORAN PREDIN & DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn/na dan koncerta: 100 kn

Subota, 19.07.
Akustika na kuli - Sara Renar u 20 sati
TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA QUARTET u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn/na dan koncerta: 100 kn

Broj ulaznica je ograničen na 250 u pretprodaji, a ulaznice su dostupne online te na ovlaštenim prodajnim mjestima; TISAKmedia, Integral Zagreb, Algoritam Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Records i sva ostala prodajna mjesta koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr. Program Akustika na kuli ne plaća se posebno, ali na njemu će moći prisustvovati samo dvadeset dovoljno brzih kupaca koji na prodajnom mjestu ili putem interneta odaberu kao dodatni program Akustiku na kuli.

Zbog interesa publike u posljednje dvije godine, uvedeno je i 50 paket - ulaznica za sve tri večeri; cijena paketa iznosi 200 kn umjesto 230 kn, ali su u prodaji samo do 10.07.

Ove godine možete ostvariti i dodatnih 10% popusta na online kupnju ulaznica putem MasterCard-a i Maestro kartica.





Objavljeno 20.06.2014.

Vremeplov

Život bez glazbe bio bi velika pogreška.
Friedrich Nietzsche