Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meritas predstavlja novi singl s albuma „Live u Tvrđi“

Meritas predstavlja novi singl s albuma „Live u Tvrđi“Pjesmom ’’Igra live’’ podsjećamo na sjajno digitalno live izdanje grupe Meritas objavljeno u studenome prošle godine, a zabilježeno u lipnju u Osijeku na Svjetski dan glazbe.

Live u Tvrđi šetnja je u kojoj su uhvatili pod ruku pet svojih studijskih albuma i proveli se zajedno s publikom glazbenim pejzažem koji svojim živim doživljajem dodatno naglasi snagu i uzbudljivost njihovih kompozicija.

Ovom prilikom tako izdvajamo drugi singl s albuma i sa zadovoljstvom predstavljamo Igru live, ali i tek nakratko podsjećamo na davnu 2000. godinu kad je istoimeni album postavio nove produkcijske standarde na domaćoj pop sceni.

Kao što smo i u prvim najavama albuma već spomenuli, pa opet naglašavamo, bila bi prava šteta sjajne bendove i autore ne imati priliku poslušati koncertno na otvorenim pozornicama gradova, u njihovim starim jezgrama koje se poput glazbe ovih autorica valjaju čuvati i pohoditi sa zadovoljstvom.
Bila bi šteta da ne postoji live koncertno izdanje koje pokušava ugrabiti najbolje trenutke koncerta koji se samo jednom doživi - već drugi je sasvim drugačiji.

Glazbenici koji su sudjelovali na izdanju su Tin Ostreš (bubanj), Zdeslav Klarić (klavijatura), Mladen Munivrana (bas gitara) i Ivan Božanić (električna gitara), dok je posebna gošća na pjesmi Još jednom Piroška Hegyi, prva violina osječkog HNK. Glazbeni producent je Ivan Božanić, a snimatelj Ivan Šmit. Naslovnicu albuma osmislile su Kreativne ovčice.

Objavljeno 23.01.2016.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox