Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meritas predstavlja novi singl s albuma „Live u Tvrđi“

Meritas predstavlja novi singl s albuma „Live u Tvrđi“Pjesmom ’’Igra live’’ podsjećamo na sjajno digitalno live izdanje grupe Meritas objavljeno u studenome prošle godine, a zabilježeno u lipnju u Osijeku na Svjetski dan glazbe.

Live u Tvrđi šetnja je u kojoj su uhvatili pod ruku pet svojih studijskih albuma i proveli se zajedno s publikom glazbenim pejzažem koji svojim živim doživljajem dodatno naglasi snagu i uzbudljivost njihovih kompozicija.

Ovom prilikom tako izdvajamo drugi singl s albuma i sa zadovoljstvom predstavljamo Igru live, ali i tek nakratko podsjećamo na davnu 2000. godinu kad je istoimeni album postavio nove produkcijske standarde na domaćoj pop sceni.

Kao što smo i u prvim najavama albuma već spomenuli, pa opet naglašavamo, bila bi prava šteta sjajne bendove i autore ne imati priliku poslušati koncertno na otvorenim pozornicama gradova, u njihovim starim jezgrama koje se poput glazbe ovih autorica valjaju čuvati i pohoditi sa zadovoljstvom.
Bila bi šteta da ne postoji live koncertno izdanje koje pokušava ugrabiti najbolje trenutke koncerta koji se samo jednom doživi - već drugi je sasvim drugačiji.

Glazbenici koji su sudjelovali na izdanju su Tin Ostreš (bubanj), Zdeslav Klarić (klavijatura), Mladen Munivrana (bas gitara) i Ivan Božanić (električna gitara), dok je posebna gošća na pjesmi Još jednom Piroška Hegyi, prva violina osječkog HNK. Glazbeni producent je Ivan Božanić, a snimatelj Ivan Šmit. Naslovnicu albuma osmislile su Kreativne ovčice.

Objavljeno 23.01.2016.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević