Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metaldays 2015

Metaldays 2015U subotu 21.06. će se u zagrebačkom klubbu Attack koji je u sklopu kompleksa Medika koji se nalazi na adresi Pierottijeva 11, održati Warm up za Metaldays 2014, največi metal festival u regiji, a pored toga festival sa najljepšom lokacijom koji će se ove godine održati od 21. do 27. srpnja u Slovenskog nacionalnom parku Soća u gradu Tolminu na kojem će u šest dana nastupiti više od pedeset svjetskih metal imena, među kojima i Megadeath, Volbeat, Sabaton, Opeth, Children Of Bodom, Tiamat, Satiricon, My Dying Bride, ....

Na „warm upu“ u klubu Attack će uz američke metal bendove Huntress i Battlecross nastupiti i tri Hrvatska benda; Frozen Forest, Kryn i Flash koji su izvučeni na natječaju i od kojih će jedan po ocjeni žirija i glasnju publike osvojiti nastup na Metaldays 2015.

Nakon koncerata će se održati nagradna igra u kojoj sudjeluju svi koji su kupili ulaznicu za ovaj metal događaj. Na nagradnoj igri će se dijeliti dvije festivalske ulaznice za Metaldays 2014, dvije jednodnevne ulaznice za Metaldays 2014. I dvije majice Metaldays 2014, zato sačuvajte kupljenu ulaznicu jer na njoj piše broj koji će se izvlačit na nagradnoj igri. Također će se i proglasiti bend pobjednik „band battlea“ koji će nastupiti na Metaldays festival 2015.

Cijena ulaznice je 30kn u pretprodaji te 40 kn na ulazu u klub a mogu se kupiti u Dirty Old Shop - Tratinska 18, Dallas Music Shop - Tkalčićeva 7, Kloto - Masarykova 14. Uz prvih sto kupljenih ulaznica će se besplatno dobiti konzerva “Monster Energy Drinka”, novog energetskog pića na našem tržištu. Monster podržava alternativnu glazbenu scenu i ekstremne sportove pa je tako i pokrovitelj Metaldays festivala.

Objavljeno 18.06.2014.

Vremeplov

Da sam kojim slučajem bio jedan od The Beatlesa volio bih biti George Harrison.
Noel Gallagher (Oasis)