Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Morski Bazaar u Šibeniku

Morski Bazaar u ŠibenikuDugoočekivano, prvo morsko izdanje Bazaara dogodit će se u subotu, 10. kolovoza povodom zatvaranja Terraneo festivala ispred kluba Azimut u Šibeniku.

Naš najveći urbani market kroz svojih je pet izdanja u prošloj godini okupio više od 500 zanimljivih izlagača, kreativaca i kolekcionara te gotovo deset tisuća posjetitelja. Značenje i kvalitetu Bazaara prepoznali su i naši mediji te ga isticali kao jedno od najboljih novih manifestacija u nas.

Prvo morsko izdanje Bazaara organizira se u suradnji s Terraneo Festivalom kao svojevrsni završetak uzbudljivih događanja u Šibeniku. Organizatori su dobivali puno upita iz Dalmacije za sudjelovanje na dosadašnjim Bazaarima, pa je održavanje na Jadranskoj obali sjajna prilika svim kreativcima mladim i starim da se predstave brojnoj publici.

I ovaj put Bazaarom će prevladavati dizajnerski i vintage predmeti, ponajviše nakit, odjeća, obuća, lampe, različiti namještaj te prirodna kozmetika. To je, dakako, samo dio ponude koje su organizatori pripremili za subotu, a upravo je otkrivanje svih čari Bazaara formula uspjeha ovog izvanrednog marketa.

Uz besplatan ulaz i najavljeno predivno, sunčano i toplo vrijeme, Bazaar u Šibeniku idealno je mjesto za dnevni subotnji izlet.

Bazaar će započeti u 16 sati i trajati sve do 22 sata, a nakon toga nastavlja se tulum zatvaranja Terraneo Festivala u klubu Azimut s mnogim DJ-evima.

Objavljeno 10.08.2013.

Vremeplov

Svirajući s ljudima raznolikih izričaja čovjek širi vidike, a Rijeka ima pregršt kvalitetnih glazbenika koji imaju što za reći.
Vedran Križan (Manofon), intervju za RiRock.com