Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Moskau i Letarg u Vintage Industrialu

Moskau i Letarg u Vintage IndustrialuMoskau, performativno-glazbeno-umjetnički kolektiv i kantautor Letarg održat će u četvrtak 20.10. s početkom u 21:00 koncert u Vintage Industrial Baru.

Moskau je jedinstveni kolektiv koji glazbu voli kombinirati s ostalim umjetnostima, a najviše s performansom. Ivan Gundić, Pavle Bojanić, Ivan Laić i Ivan Grobenski čine osnovnu maticu benda koja se prema zahtjevima kreativnosti povećava na i do petnaest članova koji barataju instrumentima kao što su harmonika, saksofon, industrijalne udaraljke, bicikl, klavijature.

Moskau je do sada izbacio četiri službena izdanja – ”Moskau EP” (2010.), EP ”Red” (2015.) te albume ”Dirty Ground” (2015.) i “Gospel Machine” (2016.). Svi su oni sa zanimanjem i pozitivnim reakcijama prihvaćeni od publike i kritike kako u Hrvatskoj, tako odnedavno i u susjednoj Sloveniji.

Letarg je zapravo kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom u sastavu Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec, u tipičnoj rock formaciji, na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretira svoje pjesme. Riječ je tu o pop pjesmama koje svojom jednostavnošću pokušavaju natjerati na ples, ali i iznenaditi sa svojom kreativnošću i lucidnošću.

Letarg iza sebe ima dva dugosvirajuća izdanja: “Paravan” (2014.) i “Faze budnih sanjara (2016.)

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 25 kn, a na dan koncerta iznosit će 40 kn. Ulaznice za koncert Moskau i Letarg potražite u Kavezu (Savska 160) , Dirty Old shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu

Objavljeno 14.10.2016.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)