Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV na Belgrade Beer Festu!

MTV na Belgrade Beer Festu!Ove godine MTV na Belgrade Beer fest dovodi najveće regionalne muzičke zvijezde, nove nade muzičke scene i specijalne goste…

Regionalni MTV i Belgrade Beer Fest ove godine započinju novu vrstu suradnje, u okviru koje će posjetiocima najveće manifestacije u regiji predstaviti bogatiji muzički program koji će biti upotpunjen imenima sjajnih izvođača regionalne muzičke scene, koji će se u udarnim terminima, predstaviti brojnoj publici na glavnoj bini ovogodišnjeg festivala piva.

Tako će na festivalu, u okviru MTV sata, nastupiti sastavi Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Negative, SevdahBABY, Magnifico, Pips, Chips & Videoclips, Zemlja Gruva!, Svi Na Pod!, Lollobrigida, a kao specijalni gosti MTV sata nastupiti će turski rock sastav maNga, učesnici pjesme Eurovizije i dobitnici MTV nagrade Best European Act 2009.

Najveći festival u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer Fest, i ove godine će na Ušću ugostiti veliki broj srpskih glazbenika, ali i gostiju iz inozemstva. Ljubitelji piva i velikih zabava na otvorenom će, od 17. do 2108., moći uživati u muzičkom programu kojim MTV nastoji posjetiocima Belgrade Beer Fest-a još bolje približiti regionalnu muzičku scenu.

”Izuzetno nam je drago zbog činjenice da je suradnja MTV-ja i Belgrade Beer Fest-a podignuta na viši nivo. Nakon što je, početkom ove godine, na web platforme regionalnog MTV-ja uvršten besplatan download singlova i albuma bendova iz regije, MTV je otišao korak dalje u trendu približavanja regionalne muzičke scene njenim brojnim fanovima. Uz pomoć najveće manifestacije ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, posjetioci ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a će imati priliku uživo čuti sve one numere koje su rado preuzimali s MTV.rs, MTV.com.hr i MTV.si”, izjavio je Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV-ja.

”Veoma nam je drago što je MTV kao najveća muzička televizija u svijetu, prepoznala Belgrade Beer Festa, kao veoma značajan događaj, ne samo za Beograd i Srbiju, već i za čitavu regiju jugoistočne Europe. Još od prvog izdanja 2003. godine kao jedan od najvažnijih ciljeva festiva postavili smo širenje tolerenacije i politiku pomirenja na ovim prostorima. Zato su još od tog prvog Belgrade Beer Festa značajan dio muzičkog programa činili nastupi bendova iz Hrvatske i drugih susjednih zemalja. Ove godine će, zahvaljujući našim partnerima iz MTV-ja, publika Belgrade Beer Festa moći uživati u nastupima još većeg broja muzičkih zvijezda iz regije, od kojih će neke prvi put nastupiti na ovom festivalu.” izjavila je Neda Kurjački, PR Belgrade Beer Festa.


Satnica nastupa izvođača u okviru MTV sata:
Srijeda, 17. 08.:
20:45 – 21:20 maNga
21:30 – 22:30 Negative

Četvrtak, 18.08.:
20:15 – 21:00 SevdahBABY
21:15 – 22:00 Magnifico

Petak, 19.08.:
21:00 – 21:30 S.A.R.S.
21:45 – 22:45 Dubioza Kolektiv

Subota, 20.08.:
19:30 – 20:00 Pips, Chips & Videoclips
20:15 – 21:15 Zemlja Gruva!

Nedjelja, 21.08.:
19:40 – 20:20 Svi Na Pod!
20:30 – 21:10 Lollobrigida

Objavljeno 12.08.2011.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)