Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Muse - najprodavaniji

Muse - najprodavanijiAmerička grupa Muse s novim albumom predvodi ovotjednu službenu Top-listu prodaje stranih albuma Hrvatske diskografske udruge.

Muse su s novim albumom ”Will Of The People” debitirali na prvom mjestu službenih ljestvica brojnih zemalja (UK, Australija, Francuska, Novi Zeland, Italija i Švicarska), čime su nastavili niz od sedam uzastopnih albuma s vrha ljestvice.

Riječ je o devetom studijskom izdanju ove grupe, i prvom nakon četverogodišnje diskografske pauze. Album je već ususret objavi dobio široko priznanje kritike zbog svoje odvažne ambicije i odraza svijeta koji se stalno mijenja.

Na ovom izdanju trio je napravio prilično težak pothvat u stvaranju albuma koji objedinjuje njihov zvuk koji se konstantno mijenjao tijekom tridesetogodišnje karijere i spaja ga na majstorski kohezivan način koji odaje priznanje prošlosti i zacrtava smjer budućnosti.

U cijelosti produciran od strane benda, album s 10 pjesama pretpremijerno je predstavljen hitovima ’’Won’t Stand Down’’, ’’Compliance’’, naslovnoj pjesmi ’’Will Of The People’’ i ’’Kill Or Be Killed’’.

Odgovarajući izvrsnosti i svestranosti ovih već objavljenih pjesama, ’’Liberation’’ odjekuje glam rockom u doba dezinformacija, dok postoji nevinost i čistoća u nostalgičnim elektroničkim teksturama ‘’Verone’’. Osim nezaboravne klavirske balade ’’Ghosts (How Can I Move On)’’, frenetična energija benda je opipljiva u munjevitom naletu pjesme ’Euphoria’, dok ’’We Are Fucking Fucked’’ zaključuje ovu teatralnu dramu dinamičnim izmjenama glasnog i tihog do konačne provale ludila.

Objavljeno 17.09.2022.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf