Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Muse - najprodavaniji

Muse - najprodavanijiAmerička grupa Muse s novim albumom predvodi ovotjednu službenu Top-listu prodaje stranih albuma Hrvatske diskografske udruge.

Muse su s novim albumom ”Will Of The People” debitirali na prvom mjestu službenih ljestvica brojnih zemalja (UK, Australija, Francuska, Novi Zeland, Italija i Švicarska), čime su nastavili niz od sedam uzastopnih albuma s vrha ljestvice.

Riječ je o devetom studijskom izdanju ove grupe, i prvom nakon četverogodišnje diskografske pauze. Album je već ususret objavi dobio široko priznanje kritike zbog svoje odvažne ambicije i odraza svijeta koji se stalno mijenja.

Na ovom izdanju trio je napravio prilično težak pothvat u stvaranju albuma koji objedinjuje njihov zvuk koji se konstantno mijenjao tijekom tridesetogodišnje karijere i spaja ga na majstorski kohezivan način koji odaje priznanje prošlosti i zacrtava smjer budućnosti.

U cijelosti produciran od strane benda, album s 10 pjesama pretpremijerno je predstavljen hitovima ’’Won’t Stand Down’’, ’’Compliance’’, naslovnoj pjesmi ’’Will Of The People’’ i ’’Kill Or Be Killed’’.

Odgovarajući izvrsnosti i svestranosti ovih već objavljenih pjesama, ’’Liberation’’ odjekuje glam rockom u doba dezinformacija, dok postoji nevinost i čistoća u nostalgičnim elektroničkim teksturama ‘’Verone’’. Osim nezaboravne klavirske balade ’’Ghosts (How Can I Move On)’’, frenetična energija benda je opipljiva u munjevitom naletu pjesme ’Euphoria’, dok ’’We Are Fucking Fucked’’ zaključuje ovu teatralnu dramu dinamičnim izmjenama glasnog i tihog do konačne provale ludila.

Objavljeno 17.09.2022.

Vremeplov

U principu... bend profukcionira na onoj najbitnijoj stvari, a to su svirke.
Stanislav Grdaković (Morso)