Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nastavljaju se manifestacije crnila

Nastavljaju se manifestacije crnilaManifestacije crnila su nužnost u pandemijskim vremenima. Primijećen je evidentan nedostatak metalskih uprizorenja i jednostavno, organizatori su odlučili to promijeniti...

Ovoga puta na Manifestaciju koja će se održati 10.04. u zagrebačkoj Močvari dolaze gosti s daleka sjevera koji su u virusno doba nastavili vlastiti progres, s novim albumima koje predstavljaju na ovom koncertu. U sklopu „Nine black torches” turneje i uz goste s vlastita sjevera:

Demon head su dobro čuvana tajna kopenhagenskog podzemlja čiji se naporan rad u posljednjih gotovo desetak godina bazirao na stalnim izdanjima koja su evoluirala iz prvobitnog pomalo doomerskog heavy metala u nešto što sam nazivaju dijaboličnim rockom.

Uz sva navedeno, počeli su ubacivati darkerske i thrash elemente stvarajući zanimljivu kombinaciju i pomalo unikatnu hibridizaciju metala. Njihov zadnji rad je prepoznao i Metal Blade, u čijem se sastavu nalaze i dalje.

Slaegt dolaze iz iste kaljuže iz ista podzemlja kao i kolege im iz kombija. Ipak, njihovo zlo se krilo u prvobitnom black metalu koja je tadašnju atmosferičnost postepeno počelo nadograđivati heavy metal utjecajima. Danas jednako plove u oba žanra, puno turiraju te nam predstavljaju svoj novi LP koji će tek izaći pod okriljem Century Media rostera.

Attitudes To Human Extinction su i dalje noviji bend iako već razaraju neko određeno vrijeme. Jedan su od rijetkih živućih death metal bendova i svoje pandemijsko razdoblje su uložili u potragu za novim članovima benda. Iza njih je nekolicina snimaka i EP ”Rotten” kojega će rado podijeliti s nama uz pokoju noviju traku.

Objavljeno 07.04.2022.

Vremeplov

Jedna od dobrih stvari kod mladih ljudi je što se pitaju, duboko im je stalo do pravde i imaju otvorene umove.
Zach de la Rocha (Rage Against the Machine)