Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nastupite na Exitu!

Nastupite na Exitu!Kao i svake godine, Exit otvara vrata za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e kojima će natječaj biti prilika i šansa prikazati svoj rad na nekoj od festivalskih pozornica.

Natječaj ove godine počinje 18. veljače, a svi zainteresirani se trebaju registrirati na Exitmusic.tv. Za bendove koji već imaju profil na našem siteu, dovoljno će biti da se ulogiraju i na svojoj stranici kliknu na ”Play at Exit 2011”.

Prijave traju do 5. svibnja, a rezultati će biti objavljeni 20. svibnja, a pobjednicima se pruža mogućnost da se nađu na ”Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

Prošle godine se na natječaj Play @ Exit prijavilo više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani nastupali su na pozornicama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive,.), što će biti slučaj i ove godine.

Exit Festival održava se od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom sadu, a svoj nastup dosad su potvrdili Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Gramophonedzie, Tiga, James Zabiela i mnogi drugi.

Objavljeno 20.02.2011.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash