Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neil Young - ’’Noise and Flowers’’

Neil Young - ’’Noise and Flowers’’ Neil Young i Reprise Records predstavljaju novo izdanje Neila Younga + Promise of the Real, live album ’’Noise and Flowers’’ koji je snimljen tijekom europske turneje 2019.

Dvostruki LP koji od danas možete pronaći u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča i na www.dancingbear.hr uključuje nezaboravene pjesme poput “Helpless”, “Everybody Knows This Is Nowhere”, “From Hank To Hendrix”, “Rockin’ In The Free World”, plus “Throw Your Hatred Down” (Mirrorball) i bombastičnu verziju “I’ve Been Waiting For You” (s Youngovog debitantskog albuma).

’’Noise & Flowers’’ dokumentira turneju od 9 datuma koja je započela samo dva tjedna nakon što je Youngov životni prijatelj i menadžer tijekom više od 50 godina, Elliot Roberts, preminuo u dobi od 76 godina. Nastupajući uz fotografiju Robertsa zalijepljenu na kofer gitare, Young je pristupio svakom nastupu kao komemoraciji u čast svom pokojnom prijatelju. To je putovanje koje legendarni glazbenik opisuje kao ”čudesno”.

”Sviranje u njegovo sjećanje [učinilo je to] jednom od najposebnijih turneja ikad”, kaže Young u bilješkama uz album. “Krenuli smo na put i ponijeli njegov veliki duh sa sobom i utkali u svaku pjesmu. Ova glazba ne pripada nikome. U zraku je. Svaka nota je odsvirana za velikog prijatelja glazbe, Elliota.” Odajući počast menadžeru koji je vodio Youngovu karijeru više od pola stoljeća, ’’Noise & Flowers’’ istražuje sve aspekte njegove impresivne diskografije.

Objavljeno 10.08.2022.

Vremeplov

Ne mislim da uspjeh iznenada dođe i da je čovjek onda sretan. Nije tako. Ako ljudi to misle, jako će se razočarati.
Michael Hutchence (INXS)