Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

New Order izbacili live album ”Education Entertainment Recreation”

New Order izbacili live album ”Education Entertainment Recreation”New Order su objavili live album i film ”Education Entertainment Recreation”, izdanje koje je kultni new wave bend najavio početkom ove godine.

Riječ je o albumu i filmu koji sadrži snimku koncerta u londonskoj dvorani Alexandra Palace 2018. godine, na kojem su New Order odsvirali svoje najpoznatije hitove ”Blue Monday”, ”True Faith”, ”Temptation”, ”Love Vigilantes” i druge uspješnice. Među tim drugim uspješnicama nalazi se i pjesma koja je zaštitni znak benda iz kojeg su New Order evoluirali nakon prerane smrti frontmena Iana Curtisa - ”Love Will Tear Us Apart” Joy Divisiona.

Osim što je novi live album New Ordera melem za uši svakog ljubitelja synth-popa, post punka i svih žanrova s kojima su se New Orderovci igrali u svojih 40 godina glazbene karijere, snimka koncerta očarat će sve one kojima je bitan i vizualan element koncerta. Zašto? Jer je koncert prepun light showa kakav se ne zaboravlja, kao i vizualnih elemenata koji su kombinacija lijepih estetskih vizuala i onih bizarnih koji potiču na razmišljanje ili su tu samo da probude šok u oku gledatelja.

Dvostruki CD, dvostruki CD s Blu-Ray snimkom ili trostruki LP s izdanjem ”Education Entertainment Recreation” možete pronaći u Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa www.dancingbear.hr.

Objavljeno 24.05.2021.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa