Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nola na Cvjetnom trgu

Nola na Cvjetnom trguDo 61. Zagrebačkog festivala ostalo je nešto manje od tjedan dana. Iduće subote, točnije 18. 01.2014. u Velikoj dvorani Hypo centra s izravnim prijenosom na HTV2 u 20h, 18 izvođača predstavit će uživo svoje pjesme.

Zagrebačkoj publici predstavit će se i grupa Nola s pjesmom ”Nikad” za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić.Ovaj glazbeni antidepresiv kako su je nazvali u Noli, predstavit će zagrebačkoj publici u subotu ujutro na Cvjetnom trgu. Iako je svirka zamišljena isključivo kao uvertira u Zagrebački festival s direktnim javljanjem u emisiju Subotom ujutro, Nola će odsvirati i neke svoje najveće hitove poput ”Dio tebe”. Već dvadeset godina, svojim pjesmama uspješno liječe srca i duše i podsjećaju zašto je glazba jedna od onih stvari u životu kojima najčešće ”bježimo”.

Što Zagrepčani i gosti Zagreba mogu očekivati ujutro na Cvjetnom, komentiraju iz Nole: ”Malom svirkom na Cvjetnom trgu namjera nam je rastjerati oblake ako ih bude i razgibati one najhrabrije među publikom. Pjesma ”Nikad” s kojom nastupamo idući tjedan na Zagrebačkom festivalu stvorena je da širi pozitivnu energiju i nadamo se da ćemo je uspjeti prenijeti!”

Objavljeno 11.01.2014.

Vremeplov

Seattle stvarno više nije ”lud” kao nekad. Sada je to veliki dot-com grad.
Krist Novoselic (Nirvana)