Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nominacije MTV Best Adria Act

Nominacije MTV Best Adria ActDodjela MTV EMA nagrada se približava, a s njom i izbor za najboljeg izvođača naše regije. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano čak pet izvođača iz regije!

Kako bi natjecanje učinili zabavnijim, u izbor su uključeni i vjerni fanovi. Naime, MTV će danas otkriti četiri izvođača koja su se direktno plasirala u utrku za MTV Best Adria Act nagradu na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada, dok će petog nominiranog izvođača izabrati publika.

Ove godine uvedene su Wild Crad nominacije koje omogućavaju publici da glasanjem na Twitteru odluči o još jednom, petom, nominiranom izvođaču koji će se sa četiri već izabrana izvođača boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Četiri nominirana izvođača za MTV Best Adria Act nagradu su:
1. Van Gogh
2. Vatra
3. Punčke
4. Gramatik

Zahvaljujući glasovima publike jedan od dole navedenih izvođača postat će peti nominirani za Best Adria Act nagradu:
1. Elemental
2. Kandžija
3. S.A.R.S.
4. Skroz
5. Who See

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za MTV Best Adria Act nagradu gdje ga već očekuju Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će 16. rujna, trajat će do 21. listopada u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobjednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodjele “2014 MTV Europe Music Awards” nagrada održat će se u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenog.

Objavljeno 14.09.2014.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton