Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nouvelle Vague u Šibeniku

Nouvelle Vague u ŠibenikuU sklopu ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka, tim šarolikih profesionalnih glazbenika pod nazivom Thievery Corporation, te domaći virtuozni dvojac poznat kao 2Cellos, već su ostavili neizbrisivi trag na jedinstvenoj ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Ovaj petak, točnije 15. kolovoza 2014. istu priliku dobit će i karizmatični francuski sastav Nouvelle Vague!

Naime, premda je sastav Nouvelle Vague već imao priliku nastupati u Šibeniku prije tri godine u sklopu Terraneo festivala, čast nam je pozvati sve obožavatelje na posljednji koncert i oproštaj u prekrasnom ambijentu ljetne pozornice tvrđave sv. Mihovila. Nakon desetogodišnje uspješne karijere, ovaj poznati bossa nova sastav najavio je da više neće odlaziti na turneje. Tako će ovaj petak svi posjetitelji moći uživati u koncertu koji će biti svojevrsni presjek desetogodišnje karijere sastava Nouvelle Vague. Bend će nastupiti u sastavu Marc Colin, Olivier Libaux, Julien Boye i Antoine Reninger sa Elodie Frege te Listete Gonzalez Aleom kao vokalisticama.

Podsjećamo, to će biti treći i posljednji koncert Terraneo Summer Break serije, ovogodišnjeg projekta Terraneo festivala, koji je nastojao zadovoljiti različite glazbene ukuse i apetite svoje publike, te omogućiti posebne glazbene doživljaje intimnijeg karaktera na tvrđavi sv. Mihovila. Za tisuću najbržih obožavatelja sastava Nouvelle Vague vrata Tvrđave otvorit će se u 20h, dok je početak koncerta predviđen iza 21h.

Ograničen broj od 900 ulaznica u prodaji je po pretprodajnoj cijeni od 150 kn i mogu se kupiti u klubu Azimut u Šibeniku, na blagajni tvrđave sv. Mihovila te u svim poslovnicama u sustavu Eventima i online na www.eventim.hr.

Na dan koncerta cijena ulaznice biti će 180 kn.

Objavljeno 12.08.2014.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor