Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova akcija vinila stigla je u Dancing Bear!

Nova akcija vinila stigla je u Dancing Bear!Nakon što je nedavno ponovno otvorio vrata, Dancing Bear shop, omiljeni dućan u Gundulićevoj 7 u Zagrebu, pripremio je novu akciju za sve koji su se zaželjeli proširiti svoju kolekciju vinila i uživati u probiranju zanimljivih glazbenih naslova.

Ovoga puta, riječ je o šarolikim PIAS (Play It Again Sam) izdanjima na jednostrukom i dvostrukom LP-u, po cijenama već od 100 kn. Samo neka imena izvođača i bendova koji su dio ove sjajne, nove akcije su Can, Zola Jesus, Cabaret Voltaire, Yann Tiersen, Marissa Nadler, Beach House, Throbbing Gristle, Father John Misty i brojni drugi.

Osim u Dancing Bear dućanu u Gundulićevoj 7, akcija također vrijedi i putem Dancing Bear online trgovine - www.dancingbear.hr, a traje sve do isteka zaliha!

Paralelno s najnovijom akcijskom ponudom, koja se odnosi kako na Dancing Bear dućan, tako i online trgovinu, vrijedi istaknuti kako i dalje traje prethodna Dancing Bearova online akcija koja na jednom mjestu okuplja preko 600 naslova na vinilu i CD-u po akcijskim cijenama.

Radno vrijeme Dancing Bear dućana u Zagrebu je od ponedjeljka do petka (od 10 do 20 sati) te subotom (od 9 do 19 sati).

Objavljeno 11.06.2020.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)