Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova vinilna izdanja!

Nova vinilna izdanja!Zagrebački Motus Vita Est i novosadski Atheist Rap imaju friško štampane recentno objavljene albume na najdražem komadu plastike, naravno radi se o vinilnim izdanjima.

Nešto više od četvrt stoljeća bilo je potrebno da zagrebački HC/punk/metal bend Motus Vita Est ponovno oživi u vinilnom formatu.

Svoje najnovije studijsko ostvarenje ’’Mašina’’ prvotno su objavili kao CD, te digitalno. Čekanju je došao kraj jer ’’Mašina’’ odsada živi i u vinilnom obliku.

Materijal je dostupan u dvije varijante, crnoj i prozirno crvenoj. Britka ekspresija, te seciranje raznih društveno-političkih i svakodnevnih tema protežu se kroz 10 pjesama na albumu.

Ovo je zasigurno najzrelije, najkoherentnije izdanje koje je Motus do sada ostvario. U opticaju su kao video uratci izbačena dva prva singla, ’’Duge noći’’ i najnoviji ’’Gle’’.

Šesti album novosadskih punk rock veseljaka je zaživio i u vinilnom formatu. Dugovječni novosadski punk rock bend Atheist Rap je sa recentnim dugosvirajućim materijalom ’’Überlauf’’ pobrao samo hvalospjeve.

Inicijalni CD i digitalni formati dobili su vinilnog brata. Na ovom albumu nas vode na još jedno punk rock putovanje inficirano jakim melodioznim momentima po kojima je Atheist Rap naširoko poznat.

Bez ustupanja i nepotrebnog okolišanja dotiču se realnih, svakodnevnih tema koliko god bile lake ili teške. Pitko prelazeći iz jedne u drugu, svaka pjesma može poslužiti kao hit ili soundtrack djelića nečijeg života. Singlovi ’’Ha - pu!’’ i ’’Momci se vraćaju u grad’’ odlični su pokazatelji njihovog stava koji prožima cijeli materijal.

Objavljeno 02.06.2016.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton