Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nova vinilna izdanja!

Nova vinilna izdanja!Zagrebački Motus Vita Est i novosadski Atheist Rap imaju friško štampane recentno objavljene albume na najdražem komadu plastike, naravno radi se o vinilnim izdanjima.

Nešto više od četvrt stoljeća bilo je potrebno da zagrebački HC/punk/metal bend Motus Vita Est ponovno oživi u vinilnom formatu.

Svoje najnovije studijsko ostvarenje ’’Mašina’’ prvotno su objavili kao CD, te digitalno. Čekanju je došao kraj jer ’’Mašina’’ odsada živi i u vinilnom obliku.

Materijal je dostupan u dvije varijante, crnoj i prozirno crvenoj. Britka ekspresija, te seciranje raznih društveno-političkih i svakodnevnih tema protežu se kroz 10 pjesama na albumu.

Ovo je zasigurno najzrelije, najkoherentnije izdanje koje je Motus do sada ostvario. U opticaju su kao video uratci izbačena dva prva singla, ’’Duge noći’’ i najnoviji ’’Gle’’.

Šesti album novosadskih punk rock veseljaka je zaživio i u vinilnom formatu. Dugovječni novosadski punk rock bend Atheist Rap je sa recentnim dugosvirajućim materijalom ’’Überlauf’’ pobrao samo hvalospjeve.

Inicijalni CD i digitalni formati dobili su vinilnog brata. Na ovom albumu nas vode na još jedno punk rock putovanje inficirano jakim melodioznim momentima po kojima je Atheist Rap naširoko poznat.

Bez ustupanja i nepotrebnog okolišanja dotiču se realnih, svakodnevnih tema koliko god bile lake ili teške. Pitko prelazeći iz jedne u drugu, svaka pjesma može poslužiti kao hit ili soundtrack djelića nečijeg života. Singlovi ’’Ha - pu!’’ i ’’Momci se vraćaju u grad’’ odlični su pokazatelji njihovog stava koji prožima cijeli materijal.

Objavljeno 02.06.2016.

Vremeplov

Poezija je samo dokaz o životu onoga tko je piše. Ako se vaš život rasplamsao poput vatre poezija je pepeo.
Leonard Cohen