Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Gustafi!

Novi Gustafi!Netom prije polaska na afričku turneju po Zelenortskim otocima, legendarni istarski glazbeni sastav “Gustafi” objavio je još jedan singl s njihovog aktualnog albuma “Kanibalkanska” (Spona / Artistra, 2013).

Riječ je o pjesmi “Pere Latin”, za koju su snimili i videospot, već osmi s hvaljenog albuma. U režiji Johna Karduma, riječanina s bečkom adresom, Gustafi su snimali spot na nekoliko lokacija u Istri: malenici u Savičenti, starom rudniku blizu Sovinjaka i prekrasnoj mističnoj vali kraj Cerovci te proizveli zabavan, veseo i plesni spot, u svojoj već prokušanoj maniri.

Priča je to o dvije Crnoguljice i devet patuljaka, koji su zapravo vanzemaljci, a njihov im je matični brod pobjegao i ostavio ih na Zemlji, gdje se moraju snalaziti u svakodnevnim, dosadnim poslovima. Međutim, to nikako ne znači da i njihovi životi na Zemlji moraju biti dosadni. „Svaki dan, isti dan, nikad nije dosadan“, moto je ove pjesme, a takav je i njezin videospot.

Objavljeno 11.11.2013.

Vremeplov

Bez hrvatskog glazbenog mainstreama manje bismo se smijali. Ovako, u nedostatku humora osim sporadičnih provala Knjaza ili Pervana, imamo festivale i playback nastupe koji na lice umorne nacije mogu izmamiti osmjeh.
Mirela Proselac Remi (Elemental)