Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi koncertni program u Tvornici kulture - Burn Out

Novi koncertni program u Tvornici kulture - Burn OutVeć dugi niz godina Zagreb slovi kao klupski koncertni epicentar cijele regije. U nizu gradskih klubova petci i subote su popunjeni svirkama kroz cijelu sezonu, a ista je situacija i u Tvornici kulture. Stoga je pokrenula program nazvan Burn Out koji će pojačati četvrtak kao treći koncertno jak dan u zagrebačkom tjednu.

Burn Out je serijal koncerata koji u klubu u Šubićevoj kreće od 5. listopada 2023. :

05.10. KLINIKA DENISA KATANECA
Klinika Denisa Kataneca zakazala je veliku promociju svog drugog studijskog albuma ’’Kao Zao Kor’’ za četvrtak, 5. listopada 2023. godine u Tvornici kulture. Bend će se napokon popeti na pozornicu Velikog pogona Tvornice i premijerno izvesti svoj drugi album, kao i album prvijenac ’’Jada Jada’’ te EP ’’Rode’’.

12.10. MRAVE BROJIM
Mrave brojim su riječki trio osnovan 2018. godine. Nedefiniran pripadnosti jednom žanru bend predstavlja spoj alter, indie i psihodeličnog rocka s vizualnim i zvučnim performansom. U Zagreb će donijeti pjesme s debitantskog albuma „Zemlja kamenog bizona“, kao i singlove koji su usljedili.

19.10 ZO
ZO je splitski pop rock sastav s mješavinom raznih drugih glazbenih žanrova poput funka i punk rocka. Nastali su početkom 2020. i ubrzo počeli rad na prvim autorskim pjesmama. Debi album ”Želim biti ja” objavljen je u svibnju 2022. i donio singlove “Poslovan lik”, “Mjesto pod suncem”, “Frane Mihalj” te ”Birala je svijet”. Iza benda je dvadesetak solo svirki po Hrvatskoj te nastupi kao support TBF-u i Bajagi.

ZO trenutno rade na svom drugom studijskom albumu.

26.10. DŽA ILI BU
Jedan od najistaknutijih punk rock bendova 90-ih i 2000-ih, beogradski Dža ili Bu na omiljenu će se zagrebačku pozornicu popeti u četvrtak, 26. listopada 2023. Godine. Osim što će publika imati priliku čuti presjek diskografije nastale tijekom 36 godina djelovanja benda, Dža ili Bu premijerno će odsvirati i materijal s novog albuma. ’’Ustani i kreni’’, ’’Diktatore’’, ’’Živeo Staljin’’, ’’Drugovi’’, ’’Snage mi daj’’ samo su neke od pjesama koje će na svoj žestok i beskompromisan način bend izvesti u listopadu u Tvornici.

28.03. VIZELJ
Prvi potvrđeni Burn Out izvođač u 2024. poznati je beogradski bend Vizelj. Ova četvorka već deset godina ne prestaje oduševljavati svojim eklektičnim miksom rocka, punka, psihodelije i elektronike praćenih sjajnim videospotovima. Njihovo izdanje „Ne vidim te od dima“ iz 2022. jedan je od najboljih regionalnih albuma, pa ih je IMPALA s pravom uvrstila na popis europskih bendova koje treba držati na oku u 2023.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na Entrio.hr.
Objavljeno 17.09.2023.

Vremeplov

Svi vjeruju u nešto i svi iz činjenice da vjeruju u nešto koriste to nešto kako bi podržali vlastito postojanje.
Frank Zappa