Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi koncertni program u Tvornici kulture - Burn Out

Novi koncertni program u Tvornici kulture - Burn OutVeć dugi niz godina Zagreb slovi kao klupski koncertni epicentar cijele regije. U nizu gradskih klubova petci i subote su popunjeni svirkama kroz cijelu sezonu, a ista je situacija i u Tvornici kulture. Stoga je pokrenula program nazvan Burn Out koji će pojačati četvrtak kao treći koncertno jak dan u zagrebačkom tjednu.

Burn Out je serijal koncerata koji u klubu u Šubićevoj kreće od 5. listopada 2023. :

05.10. KLINIKA DENISA KATANECA
Klinika Denisa Kataneca zakazala je veliku promociju svog drugog studijskog albuma ’’Kao Zao Kor’’ za četvrtak, 5. listopada 2023. godine u Tvornici kulture. Bend će se napokon popeti na pozornicu Velikog pogona Tvornice i premijerno izvesti svoj drugi album, kao i album prvijenac ’’Jada Jada’’ te EP ’’Rode’’.

12.10. MRAVE BROJIM
Mrave brojim su riječki trio osnovan 2018. godine. Nedefiniran pripadnosti jednom žanru bend predstavlja spoj alter, indie i psihodeličnog rocka s vizualnim i zvučnim performansom. U Zagreb će donijeti pjesme s debitantskog albuma „Zemlja kamenog bizona“, kao i singlove koji su usljedili.

19.10 ZO
ZO je splitski pop rock sastav s mješavinom raznih drugih glazbenih žanrova poput funka i punk rocka. Nastali su početkom 2020. i ubrzo počeli rad na prvim autorskim pjesmama. Debi album ”Želim biti ja” objavljen je u svibnju 2022. i donio singlove “Poslovan lik”, “Mjesto pod suncem”, “Frane Mihalj” te ”Birala je svijet”. Iza benda je dvadesetak solo svirki po Hrvatskoj te nastupi kao support TBF-u i Bajagi.

ZO trenutno rade na svom drugom studijskom albumu.

26.10. DŽA ILI BU
Jedan od najistaknutijih punk rock bendova 90-ih i 2000-ih, beogradski Dža ili Bu na omiljenu će se zagrebačku pozornicu popeti u četvrtak, 26. listopada 2023. Godine. Osim što će publika imati priliku čuti presjek diskografije nastale tijekom 36 godina djelovanja benda, Dža ili Bu premijerno će odsvirati i materijal s novog albuma. ’’Ustani i kreni’’, ’’Diktatore’’, ’’Živeo Staljin’’, ’’Drugovi’’, ’’Snage mi daj’’ samo su neke od pjesama koje će na svoj žestok i beskompromisan način bend izvesti u listopadu u Tvornici.

28.03. VIZELJ
Prvi potvrđeni Burn Out izvođač u 2024. poznati je beogradski bend Vizelj. Ova četvorka već deset godina ne prestaje oduševljavati svojim eklektičnim miksom rocka, punka, psihodelije i elektronike praćenih sjajnim videospotovima. Njihovo izdanje „Ne vidim te od dima“ iz 2022. jedan je od najboljih regionalnih albuma, pa ih je IMPALA s pravom uvrstila na popis europskih bendova koje treba držati na oku u 2023.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na Entrio.hr.
Objavljeno 17.09.2023.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer