Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Lačni Franz

Novi Lačni FranzNakon pauze od preko dva desetljeća, čuveni slovenski bend Lačni Franz pod vodstvom Zorana Predina objavio je studijski album ”Svako dobro” u izdanju Croatia Recordsa.

Riječ je o jednom od najiščekivanijih albuma zadnjih godina i najvećih diskografskih događaja u regiji, koji donosi deset potpuno novih Predinovih autorskih pjesama, a svoj doprinos kao autor glazbe na jednoj pjesmi je dao i Oto Rimele.

Snimanje, miks, mastering i produkciju albuma potpisuje Anej Kočevar. Zanimljivo likovno oblikovanje je djelo Špela nebesa..

Album je najavljen dinamičnim singlom ”Daj pusu! Daj pusu!”, koji je označio studijski povratak Lačnog Franza pod Predinovim vodstvom nakon čak dvadeset i dvije godine.

Zajedno s albumom, Lačni Franz objavljuje drugi singl ”Vaš as na deset” za koji su snimili i spot u režiji Anđela Jurkasa. Spot je premijerno emitiran na CMC televiziji.

Lačni Franz jedan je od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i početka 90-ih, a Zoran Predin nesumnjivo dio najužeg kruga najvećih kantautora ovih prostora.

Na CD-u ”Svako dobro”, Predin i njegov sastav donose fantastičnu kombinaciju onoga po čemu su pojedinačno i zajedno zaslužili svoj status - odlične, žive bendovske svirke i inteligentno duhovitih tekstova pojedinačne, ali I društvene tematike.

Objavljeno 08.09.2016.

Vremeplov

Biti „profi“ u glazbi danas znači cijeli život posvetiti glazbi, odnosno živjeti od nje. Dakle, sve drugo su, odnosno moraju biti minorne aktivnosti ako želiš da stvar funkcionira. U mom slučaju to znači od 60.000 do 80.000 km godišnje...
Neno Belan, intervju za RiRock.com