Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi PipsChips&Videoclips spot

Novi PipsChips&Videoclips spotPipsChips&Videoclips su u svom novom spotu za pjesmu „Trubač“, za koji režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, ugostili brojna zanimljiva lica.

Pjesmu, kao i na albumu, interpretira frontgirl benda Jinx, Jadranka Ivaniš Yaya, dok umjesto samih Pipsa u spotu nastupaju hvaljene mlade vinkovačke punkerice Punčke, što cijeloj priči daje moćan „girlpower“ prizvuk. Sve prisutniji zagrebački glumac Jerko Marčić igra glavnu ulogu - frustriranog trubača, a kako je sve to skupa ispalo provjerite od 10. ožujka na regionalnom MTV-ju.

Dugoočekivana nova stvar grupe Nipplepeople je konačno stigla! O svom novom singlu „Tebi“ Nipplepeople govore: “Kao da je svaki put sve teže završiti pjesmu, a završiti album je valjda nemoguće :) Uživajte u još jednoj stepenici bliže cilju. Pjesma se zove „Tebi“ i čini nam se da smo rijetko kad zvučali intimnije. Kao i svaki put, cover art je radila izvrsna autorica i prijateljica benda Anita Celić Cella. Čujemo se još, vidimo se još, vole vas, Nipplepeople.”

Nipplepeople je hrvatska elektropop grupa osnovana 2008. godine i čini tajanstveni maskirani dvojac koji svoju tajanstvenost objašnjava željom da muziku stave u prvi plan u moru žutila na sceni. Jer zbog muzike tu i jesu.

Prvi singl “Broj” trenutno je osvojio prvo mjesto top listama, a kritika ga je opisala kao ”perverzno veseli trip-hop na hrvatskom”. Drugi Nipplepeople singl “Sutra” izašao je godinu dana kasnije i postao veliki regionalni hit. Nakon njega usljedio je niz regionalnih klupskih koncertnih i festivalskih nastupa, među kojima su Exit, Terraneo, Hartera, Summer Fest na plaži Jaz u Budvi i mnogi drugi. Dugoočekivani prvi album Nipplepeople je u pripremi i bit će objavljen na etiketi Yammat records. Odmah po izlasku albuma duo će objaviti i lokacije i datume svoje prve regionalne klupske turneje koja će obuhvatiti Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Objavljeno 10.03.2014.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf