Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi PipsChips&Videoclips spot

Novi PipsChips&Videoclips spotPipsChips&Videoclips su u svom novom spotu za pjesmu „Trubač“, za koji režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, ugostili brojna zanimljiva lica.

Pjesmu, kao i na albumu, interpretira frontgirl benda Jinx, Jadranka Ivaniš Yaya, dok umjesto samih Pipsa u spotu nastupaju hvaljene mlade vinkovačke punkerice Punčke, što cijeloj priči daje moćan „girlpower“ prizvuk. Sve prisutniji zagrebački glumac Jerko Marčić igra glavnu ulogu - frustriranog trubača, a kako je sve to skupa ispalo provjerite od 10. ožujka na regionalnom MTV-ju.

Dugoočekivana nova stvar grupe Nipplepeople je konačno stigla! O svom novom singlu „Tebi“ Nipplepeople govore: “Kao da je svaki put sve teže završiti pjesmu, a završiti album je valjda nemoguće :) Uživajte u još jednoj stepenici bliže cilju. Pjesma se zove „Tebi“ i čini nam se da smo rijetko kad zvučali intimnije. Kao i svaki put, cover art je radila izvrsna autorica i prijateljica benda Anita Celić Cella. Čujemo se još, vidimo se još, vole vas, Nipplepeople.”

Nipplepeople je hrvatska elektropop grupa osnovana 2008. godine i čini tajanstveni maskirani dvojac koji svoju tajanstvenost objašnjava željom da muziku stave u prvi plan u moru žutila na sceni. Jer zbog muzike tu i jesu.

Prvi singl “Broj” trenutno je osvojio prvo mjesto top listama, a kritika ga je opisala kao ”perverzno veseli trip-hop na hrvatskom”. Drugi Nipplepeople singl “Sutra” izašao je godinu dana kasnije i postao veliki regionalni hit. Nakon njega usljedio je niz regionalnih klupskih koncertnih i festivalskih nastupa, među kojima su Exit, Terraneo, Hartera, Summer Fest na plaži Jaz u Budvi i mnogi drugi. Dugoočekivani prvi album Nipplepeople je u pripremi i bit će objavljen na etiketi Yammat records. Odmah po izlasku albuma duo će objaviti i lokacije i datume svoje prve regionalne klupske turneje koja će obuhvatiti Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Objavljeno 10.03.2014.

Vremeplov

U principu... bend profukcionira na onoj najbitnijoj stvari, a to su svirke.
Stanislav Grdaković (Morso)