Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singl skupine Goribor!

Novi singl skupine Goribor!Tri godine nakon objave, danas već kultnog istoimenog prvijenca, Goribor u promjenjenoj i ojačanoj postavi izlaze van s novim singlom ’Uzalud se budiš’ čija premijera ujedno najavljuje drugi album koji očekujemo s ovom jeseni.

Snažni tekstovi pjesnika i frontmena Aleksandra Stojkovića – ST-a u kombinaciji hipnotizirajućeg bluesa i minimalističkog trip-hopa vinuli su Goribor među vodeće bendove u regiji.

Snimanje i produkcija drugog albuma i najavnog singla i ovoga je puta povjerena pulskom tandemu Cukerić-Lorencin koji su u svom studiju Partyzan skuhali neke od najhvaljenijih albuma proteklog detseteljeća. Producent Cukerić u svojoj karijeri broji niz uspješnih suradnji s prvacima domaće glazbene scene The Bambi Molesters, Gustafi, Hladno pivo, a odličan materijal snimio je i s riječkim kaubojima My Buddy Moose.

Pridruženi back vokal na najavnom singlu ’Uzalud se budiš’ je gitarist Nenad Sinkauz, gitarist sjajnog hrvatsko – talijanskog art rock benda East Rodeo!

Veliki dio novog materijala, Goribor će Zagrebu predstaviti nastupom na ovogodišnjem T Mobile INmusic Festivalu.

Objavljeno 10.06.2011.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)