Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novo izdanje Valhalle

Novo izdanje ValhalleNovom izdanju Valhalle će se održati u subotu 23.1.2016. u zagrebačkom klubu Močvara...

Sviraju bendovi Set Abominae (Iced Earth tribute band), Sufosia i Krematorium. Uz njih, održati će se promocija novog albuma benda Megadeth te slušaona najboljih heavy metal hitova by DJ Lawless & DJ Kneža.

SET ABOMINAE (Iced Earth tribute band – Zagreb)
Nakon dvije godine zagrebačka sedmorka ponovno dolazi na Valhallu u Močvaru predstaviti najbolje pjesme legendarnog američkog heavy metal benda – Iced Earth. Bend su osnovali entuzijasti, zaljubljenici u Jona Schaffera.

Nakon nekoliko održanih koncerata, bend je odlučio nastaviti svoj rad okupljen oko standardne petorke kojoj se pridružuju i dvoje gostujućih članova. Kada spojite svirku ovih ljubitelja Iced Eartha s publikom u kojoj su istinski fanovi benda, dobit ćete vrhunsku svirku napunjenu emocijama.

SUFOSIA (Thrash Metal – Zagreb)
Sufosia je zagrebački thrash metal bend osnovan 2006. godine. Godine 2011. objavili su album Inspiration Breakdown, a u pripremi je i drugi album, čiji skori izlazak željno očekujemo.
Na njihovom nadolazećem albumu gostovat će i bubnjar Nick Menza (ex Megadeth), koji će dodatno istaknuti njihove muzikalne i kreativne sposobnosti. Tijekom devet godina svoga postojanja postali su vrlo dobro poznati domaćoj publici, prvenstveno zahvaljujući svirkama na mnogim domaćim festivalima, kao i u većini klupskih prostora diljem Hrvatske.

U nekoliko su navrata svirali i u inozemstvu, uključujući nastupe na većim festivalima u regiji, kao što su Metalcamp, Metal Manija te Metalfest. Bend će ovom prilikom predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma, kao i uvijek prisutne klasike s prethodnog albuma, te pokoju obradu.

KREMATORIUM (Thrash Metal – Rijeka)
Krematorium je peteročlani thrash metal bend osnovan 2007. godine u Rijeci. U počecima postojanja objavili su 2 demo izdanja - Without Fucking Remorse (2009. godine) i Evil Is Released (2011. godine).
Bend za sobom ima mnoge nastupe u Rijeci, ali i po cijeloj Hrvatskoj. U listopadu 2015. godine objavili su album prvijenac Body Bags. Album sadrži 8 pjesama koje se svojom tematikom dotiču socijalnih i političkih tema, kao što su suočavanje pojedinca sa strahotama rata te shvaćanje smrti kao pojma koji nas neprestano okružuje.

Album je dostupan u digitalnom obliku, a u fizičkom obliku ćete ga moći uskoro nabaviti. Na Valhalli ćete imati priliku čuti njihov album prvijenac

Objavljeno 11.01.2016.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com