Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novo izdanje Valhalle

Novo izdanje ValhalleNovom izdanju Valhalle će se održati u subotu 23.1.2016. u zagrebačkom klubu Močvara...

Sviraju bendovi Set Abominae (Iced Earth tribute band), Sufosia i Krematorium. Uz njih, održati će se promocija novog albuma benda Megadeth te slušaona najboljih heavy metal hitova by DJ Lawless & DJ Kneža.

SET ABOMINAE (Iced Earth tribute band – Zagreb)
Nakon dvije godine zagrebačka sedmorka ponovno dolazi na Valhallu u Močvaru predstaviti najbolje pjesme legendarnog američkog heavy metal benda – Iced Earth. Bend su osnovali entuzijasti, zaljubljenici u Jona Schaffera.

Nakon nekoliko održanih koncerata, bend je odlučio nastaviti svoj rad okupljen oko standardne petorke kojoj se pridružuju i dvoje gostujućih članova. Kada spojite svirku ovih ljubitelja Iced Eartha s publikom u kojoj su istinski fanovi benda, dobit ćete vrhunsku svirku napunjenu emocijama.

SUFOSIA (Thrash Metal – Zagreb)
Sufosia je zagrebački thrash metal bend osnovan 2006. godine. Godine 2011. objavili su album Inspiration Breakdown, a u pripremi je i drugi album, čiji skori izlazak željno očekujemo.
Na njihovom nadolazećem albumu gostovat će i bubnjar Nick Menza (ex Megadeth), koji će dodatno istaknuti njihove muzikalne i kreativne sposobnosti. Tijekom devet godina svoga postojanja postali su vrlo dobro poznati domaćoj publici, prvenstveno zahvaljujući svirkama na mnogim domaćim festivalima, kao i u većini klupskih prostora diljem Hrvatske.

U nekoliko su navrata svirali i u inozemstvu, uključujući nastupe na većim festivalima u regiji, kao što su Metalcamp, Metal Manija te Metalfest. Bend će ovom prilikom predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma, kao i uvijek prisutne klasike s prethodnog albuma, te pokoju obradu.

KREMATORIUM (Thrash Metal – Rijeka)
Krematorium je peteročlani thrash metal bend osnovan 2007. godine u Rijeci. U počecima postojanja objavili su 2 demo izdanja - Without Fucking Remorse (2009. godine) i Evil Is Released (2011. godine).
Bend za sobom ima mnoge nastupe u Rijeci, ali i po cijeloj Hrvatskoj. U listopadu 2015. godine objavili su album prvijenac Body Bags. Album sadrži 8 pjesama koje se svojom tematikom dotiču socijalnih i političkih tema, kao što su suočavanje pojedinca sa strahotama rata te shvaćanje smrti kao pojma koji nas neprestano okružuje.

Album je dostupan u digitalnom obliku, a u fizičkom obliku ćete ga moći uskoro nabaviti. Na Valhalli ćete imati priliku čuti njihov album prvijenac

Objavljeno 11.01.2016.

Vremeplov

Muzika The Beatlesa je privukla toliko ljudi na jedan tako visok nivo, da to potiče ambicije: savršen uspjeh, na visokom kulturnom nivou, bez bavljenja tradicionalnim komedijama, bez kompromisa.
Sting (iz perioda rada sa The Police)