Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odgođeni koncerti u Zadru!

Odgođeni koncerti u Zadru!S obzirom na očitovanje Stožera Grada Zadra o koncertima koji su se trebali održati od 14.-16.srpnja na Forumu u gradu Zadru se odgađaju planirani koncerti. U nastavku donosimo priopčenje u cijelosti.

”Kako je mali period prilagodbe koji imamo od danas do dana koncerta i pošto je veliki broj ulaznica već kupljen, na žalost smo se našli u nezgodnom položaju te smo morali izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetna za publiku. Od prvog dana prodaje, putem naših telefona i maila dobivali smo veliki broj upita da li na koncert mogu doći osobe koje nisu cijepljenje, te znamo da je veliki broj njih i kupio ulaznice. Koncerti su se trebali održati na otvorenom, u kontroliranim uvjetima, sa poštivanjem razmaka između stolica (sjedeći koncerti), te su na istima mogli sudjelovati svi građani i to: osobe s COVID potvrdama ili osobe bez COVID potvrda uz poštivanje svih epidemioloških mjera. S obzirom na promjenu situacije danas smo primorani odgoditi sva tri koncerta u našoj organizaciji i to:

14.srpanj – Damir Urban & 4

15.srpanj – Marija Mirković i CAMBI

16.srpanj – Amira Medunjanin

Ovim putem se ispričavamo na eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Nove termine koncerata ćemo uskoro objaviti, po dogovoru koji se očekuje između izvođača, HGU-a, Ministarstva kulture, Stožera i organizatora. Ukoliko ćete biti spriječeni doći na novi datum, ulaznicu ćete moći vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, novac će Vam u potpunosti biti vraćen.”

Objavljeno 12.07.2021.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist