Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ogenj objavili spektakularnu snimku koncerta!

Ogenj objavili spektakularnu snimku koncerta!Ogenj svoju uspješnu glazbenu godinu zaokružuju sa snimkom koncertnog spektakla ”DOMAJ smo Si kak jen”. (Foto: A. Radiković)

Fakini iz koprivničkog benda odlučili su sve počastiti sjajnom glazbeno-scenskom poslasticom kojom je bend podignuo produkcijsku i glazbenu ljestvicu u visine gdje se malo tko tako vješto i dobro snalazi.

Ognjena družina koncert je održala početkom listopada u prekrasnom ambijentu koprivničke Bašće, a snimka se može pogledati na službenom YouTube kanalu etno-folk-rock punkera.

Unatoč svim okolnostima uzrokovanim pandemijom koronavirusa, Ogenj su u potpunosti uspjeli u svojem naumu okupljanja fanova na koncertu kakav još nije viđen na ovim prostorima. Svaki segment koncertnog spektakla zabilježen je glazbeno-dokumentarnim zapisom koji će ostati testament, ne samo ovih ludih vremena koji su neprijateljski prema live koncertima, već i testament ogromnog truda koji su uložili kroz zadnjih nekoliko godina da bi došli do razine kvalitete koja nadmašuje i hrvatske granice. Osim što su Koprivničanci realizirali koncert koji bi bio čudesno dobar i u normalnim vremenima, Ogenj su servirali i melem za sve ljubitelje dobrih koncerata koji su umorni od live stream koncerata.

Pomno organiziran koncert začinili su odlično ozvučenje, light show, dvije pozornice, kao i Folklorni ansambl Koprivnica, Gudački kvartet Libra te Koprivničke mušketire i haramije koji su koncertu dali dodatnu glazbenu i scensku vrijednost te rijetko viđen ognjeni vizual fantastično uklopljen u glazbeni izričaj benda.

Nastup neće ostati zapamćen samo po tehničkoj perfekciji, već i po beskompromisnoj energiji koju su Ogenj iznijeli svirajući pjesme s prvijenca ”Domaj”, kao i sviranjem pjesama s aktualnog albuma ”Si kak jen”. Glazbenu furiju Ognja u Koprivnici zabilježio je Studio jeka.

Objavljeno 01.01.2021.

Vremeplov

Ne znam što je to country-rock i slično, samo kažem da je to glazba. Dobra ili loša.
Gram Parsons