Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ogenj uskoro spremaju vatreni open-air spektakl

Ogenj uskoro spremaju vatreni open-air spektakl Energični folk rock Koprivničanci Ogenj ove godine nisu se dali smesti nezahvalnom situacijom u kojoj su se svi glazbenici našli otkako je krenula pandemija koronavirusom i ostavila brojne posljedice na sve pa tako i glazbenu industriju. (Foto: A. Radiković)

Iako će skupljanje novih kilometara na turnejama u inozemstvu još neko vrijeme pričekati, Ogenj će razveseliti domaću publiku velikim open air koncertom u Koprivnici, 2. listopada, uz poštivanje svih epidemioloških mjera opreza (pola kapaciteta je već planulo).

Na predivnim obroncima koprivničkih bedema, s istočne strane Oružane, Ogenj za ovu priliku pripremaju sjajan “vatreni” spektakl koji će činiti njihov cjelokupni asortiman poskočica, emotivnih rokerica i srcedrapajućih balada. Program će biti koncipiran kao konceptualno live djelo u suradnji s njihovim već poznatim gostima, Folklornim ansamblom Koprivnica, kvartetom Libra i talentima Koprivničkih mušketira i haramija koji će izvesti razne vatrene akrobacije.

Koncertom će ujedno promovirati svoj drugi studijski album ”Si kak jen” koji su objavili u svibnju ove godine ponovno u nakladi diskografske kuće Dancing Bear. Naime, kroz zreliji i studiozniji pristup, dobitnici dvije nagrade Porin za svoj prvijenac ”Domaj”, na novom izdanju ”Si kak jen” uspjeli su utjeloviti svoju divlju stranu, ali i sve ono što tako dobro rade na pozornici te zapakirati u jedan osvježavajući uradak kojim su dokazali da su se popeli stepenicu iznad, i produkcijski i svojim pristupom glazbi.

Kvalitetu, energičnost i slojevitost novog izdanja ”Si kak jen” prepoznali su i brojni glazbeni kritičari i urednici koji su kroz recenzije objavljene na relevantnim glazbenim portalima, novinama, televizijskim i radijskim postajama pružili ogromnu podršku u vidu kvalitetno satkanih recenzija s visokim ocjenama.

Ulaznice za koncert pronađite na ticket2go.hr. U pretprodaji iznose 40kn, a na dan koncerta 50 kn.

Objavljeno 24.09.2020.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)