Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otkazuje se Glory Dayz festival !

Otkazuje se Glory Dayz festival !Unatoč svom trudu i naporu, s velikim žaljenjem vas obavještavamo da se prvi Glory Dayz festival otkazuje.

Nakon nedavnog preseljenja festivala sa Zagrebačkog Velesajma u Tvornicu kulture, organizatori su dali sve od sebe da se festival održi u što manje izmijenjenom obliku, no svi naknadni događaji doveli su do toga da se festival jednostavno mora otkazati.

Podvlačenjem crte se shvatilo kako je nemoguće održati festival u njenom izvornom ili bar približno izvornom obliku. Već samim preseljenjem festivala sa Zagrebačkog Velesajama u Tvornicu Kulture pred organizatorom je bio nezavidan zadatak rješavanja teške tehničke križaljke kako bi se ispunili svi uvjeti svih bendova u sad smanjenom prostoru.

’Najveći problem bila je vrlo spora pretprodaja ulaznica, a loše ekonomske prognoze te trenutačno stanje u državi nisu pomogli našem entuzijazmu te bi održavanje festivala uz sve navedeno bio kompromis na koji, jednostavno, nismo mogli pristati ’- poručuju iz organizacije festivala.

’Iskreno mislimo da Zagreb zaslužuje i može ”podnijeti” jedan ovakav festival, no očito ne u ovo vrijeme. Unatoč velikom financijskom gubitku koji je neminovan nakon otkazivanja festivala, nismo obeshrabreni’ - nadodaju.

’Plan nam je protagoniste festivala dovesti u Zagreb, no u drugačijem obliku, i što je bitno, po drugačijoj cijeni. Unatoč lošim prognozama koncertne ponude i budućnosti Zagreba kao grada kulture, vjerujemo da će se ekonomska situacija uskoro poboljšati te da će publika bez kalkuliranja moći kupovati ulaznice i uživati u koncertima!- optimistični su organizatori.

’Već na sljedećem događaju potrudit ćemo se opravdati povjerenje publike, medija i partnera koji su s nama hrabro krenuli u ovaj projekt.
Ovom prilikom zahvaljujemo Zagrebačkom Velesajmu, Tvornici Kulture i medijima koji su u najboljim namjerama podržali festival. Zahvaljujemo i svim domaćim i stranim bendovima koji su podržali našu ideju i ostali uz Glory Dayz do kraja.Stvarno veliko hvala svima’ - zaključuju organizatori.

Prvi Glory Dayz Festival trebao se održati 28. i 29. rujna u zagrebačkoj Tvornici Kulture.
Na njemu su trebali nastupiti Saint Etienne, Spiritualized, Josh T Pearson, Cults, Lollobrigida, Svadbas, Nipplepeople, Pink Studio, SuperOperater, Rebel Star, Kimiko i New Wave Syria. U prvotnoj postavi festivala trebali su nastupiti također Peter Hook and The Light, Kitty Daisy & Lewis, Pavel, Intruder, Darkwood Dub i Goribor.

Svi koji su kupili ulaznice, povrat novca mogu zatražiti uz predočenje ulaznice od ponedjeljka, 17.9. a ulaznicu je moguće vratiti unutar sljedeća dva mjeseca, odnosno do 17. studenog. Povrat je moguće ostvariti samo na prodajnim mjestima Eventima na kojima su ulaznice i kupljene.

Sve one koji su kupili ulaznicu preko weba i žele je vratiti, molimo da sejave na: info@eventim.hr
Objavljeno 14.09.2012.

Vremeplov

Ako ti tvoja okolina ne dozvoljava da sanjaš, preseli se u onu u kojoj to možeš.
Billy Idol