Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otkrivanje skulpture grupi The Ramones

Otkrivanje skulpture grupi The Ramones Skulptura jednoj od najvećih grupa u povijesti, newyorškoj punk rock četvorki The Ramones, bit će svečano otkrivena u petak 26.09.u 20:00 u dvorištu zagrebačkog Subkulturnog centra u ulici Pavla Hatza.

Točno godinu dana nakon što je u dvorištu SKC-a postavljena prva skulptura Tematski park rock’n’rolla dobiva svoje pete stanare u obliku benda koji je s tri akorda promjenio povijest glazbe. Joey, Johnny, Dee Dee i Tommy svojim su rafalnim punk rockom formirali cijelu jednu subkulturu utjecavši na stotine bendova, kako onih iz svoje generacije, tako i onih koji nisu ni postojali kad se grupa 1996. raspala.

Poslije Joea Strummera, Johna Lennona, Jimija Hendrixa i Jacka Whitea ne treba pretjerano objašnjavati zbog čega su Ramonesi odabrani da budu peti izvođač u parku.

Autor skulpture je naš poznati akademski kipar Ivan Ivoš, široj javnosti najpoznatiji po “Čitaču” koji se nalazi na Rooseveltovom trgu u Zagrebu.

Ramonesi će biti svečano otkriveni u petak 26. rujna u 20 sati.

Tom prigodom će Beertija imati posebnu punk rock slušaonicu Adios Amigos u kojoj će suočiti dva najveća punk benda svih vremena – Ramonese i Clash, a ulaz je besplatan.

U istu večer, s početkom u 21 sat u Klub.-u počinje program Brutaljenje u sklopu kojeg nastupaju grupe Autarch i Mor, a cijena ulaznice iznosi 15 knu pretprodaji, odnosno 20 kn na dan.

Objavljeno 25.09.2014.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash