Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otkrivanje skulpture grupi The Ramones

Otkrivanje skulpture grupi The Ramones Skulptura jednoj od najvećih grupa u povijesti, newyorškoj punk rock četvorki The Ramones, bit će svečano otkrivena u petak 26.09.u 20:00 u dvorištu zagrebačkog Subkulturnog centra u ulici Pavla Hatza.

Točno godinu dana nakon što je u dvorištu SKC-a postavljena prva skulptura Tematski park rock’n’rolla dobiva svoje pete stanare u obliku benda koji je s tri akorda promjenio povijest glazbe. Joey, Johnny, Dee Dee i Tommy svojim su rafalnim punk rockom formirali cijelu jednu subkulturu utjecavši na stotine bendova, kako onih iz svoje generacije, tako i onih koji nisu ni postojali kad se grupa 1996. raspala.

Poslije Joea Strummera, Johna Lennona, Jimija Hendrixa i Jacka Whitea ne treba pretjerano objašnjavati zbog čega su Ramonesi odabrani da budu peti izvođač u parku.

Autor skulpture je naš poznati akademski kipar Ivan Ivoš, široj javnosti najpoznatiji po “Čitaču” koji se nalazi na Rooseveltovom trgu u Zagrebu.

Ramonesi će biti svečano otkriveni u petak 26. rujna u 20 sati.

Tom prigodom će Beertija imati posebnu punk rock slušaonicu Adios Amigos u kojoj će suočiti dva najveća punk benda svih vremena – Ramonese i Clash, a ulaz je besplatan.

U istu večer, s početkom u 21 sat u Klub.-u počinje program Brutaljenje u sklopu kojeg nastupaju grupe Autarch i Mor, a cijena ulaznice iznosi 15 knu pretprodaji, odnosno 20 kn na dan.

Objavljeno 25.09.2014.

Vremeplov

Stvaram glazbu koju i sama želim slušati i za koju želim da je drugi čuju.
Dido