Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvorenje izložbe Ane Kolege

Otvorenje izložbe Ane KolegePlavi avion Rundek Cargo Trija nije samo poletio na koncertnu regionalnu turneju već će biti vizualno dostupan svima koji od 22. ožujka do 5. travnja dođu u medijateku Francuskog instituta, Preradovićeva 5 gdje će slikarica Ana Kolega izložiti petnaestak radova koji čine cover i unutrašnjost albuma Plavi avion.

Ana Kolega rođena je 1975. godine u Zadru gdje završava Srednju kemijsku školu. Godine 1997. diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer tekstilni dizajn. Godine 2002. diplomirala je na ALU u Zagrebu u klasi prof. Ante Rašića.

Do sada je imala petnaestak samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu a sudjeluje i na brojnim prestižnim skupnim izložbama i kolonijama u domovini i inozemstvu. Članica je HDLU-a. Pored slikarstva bavi se i pisanjem, ilustracijom, glazbom i kazalištem, a radila je i kao voditeljica likovnih radionica za djecu i odrasle.

Darko Rundek i Ana Kolega znanci su već godinama tako da je suradnja na ovom albumu bila pravo zadovoljstvo za oba umjetnika. Budući da će Rundek Cargo Trio nastupati diljem regije, izložba će putovati gdje i Trio pa će ju uskoro moći pogledati i obožavatelji u Sarajevu. Diskografska kuća Menart i poznati glazbenik pripremili su predivan poklon svima koji na facebooku prate Darkove novosti; tražili su obožavatelje da inspirirani albumom ”Plavi avion” sami osmisle rad. Pobjedničko djelo već je odabrano i također će krasiti medijateku Francuskog instituta za vrijeme trajanja izložbe.

Otvorenje izložbe Ane Kolege ”Plavi avion” održat će se 22.3. (utorak) u 18 h u prostoru medijateke, Preradovićeva 5.

Objavljeno 22.03.2011.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com