Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Paul Trynka - ’’Starman’’

Paul Trynka - ’’Starman’’Paul Trynka, autor biografije: David Bowie ”Starman” u ponedjeljak, 12.11.2012. dolazi u Zagreb potpisati prve primjerke hrvatskog izdanja ”Starmana”.

Sve ljubitelje dobre knjige i Davida Bowieja pozivamo u knjižaru Ljevak na Trgu bana Josipa Jelačića u 17:30 sati na druženje s autorom biografije Davida Bowieja ”Starman”.

Autora je razveselilo što će njegova hvaljena knjiga među ostalim doživjeti i hrvatsko izdanje te je odlučio posjetiti Hrvatsku i kupcima potpisivati njihove primjerke knjige.

Prve primjerke ”Starmana” prevedene na hrvatski u izdanju Menarta moći ćete kupiti u ponedjeljak, 12.11.2012. ekskluzivno samo u knjižari Ljevak na Trgu bana Josipa Jelačića 17.

Paul Trynka objavio je nekoliko knjiga, uključujući i biografiju o Iggyju Popu, bio je urednik u magazinu MOJO i tada je naklada ovog slavnog magaina narasla s 46 000 na 108 000 primjeraka! Pisao je i za mnoge druge magazine poput Elle, Blueprint, The Wire.

Uz novinarski posao, Trynka se okušao i kao gitarist te pjevač u post punk bandu, a reizdanje albuma izići se također u ponedjeljak. Paul živi u Londonu sa suprugom Lucy i sinom Curtisom.

Objavljeno 10.11.2012.

Vremeplov

Ne plačite za Novim valom, danas je scena bogatija.
Ante Ljubičić (St!llness)