Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Perkele dolaze u Jedinstvo!

Perkele dolaze u Jedinstvo!Legendarni švedski Oi! & punk rock banda Perkele nastupiti će sa zagrebačkim oi punk rock zvijezdama u usponu, grupom Šank?! u subotu 13.04.2013. na „Strets united!“ festu u zagrebačkoj dvorani Pogon Jedinstvo.

Nakon nezaboravnog nastupa Perkelea u zagrebačkom Boogaloo clubu 2009. godine, kada su se u noći ispunjenoj dobrim vibracijama, pivom i vrhunskom zabavom orila pjesma punkera, skinsa, rockera i svih onih koji se prepoznaju u himničkim refrenima i plesnim ritmovima ove gothenborške senzacije, ne sumnjamo da će njihov dolazak ponovo ujediniti grla i srca publike.

Perkele su osnovani 1993. u Gothenburgu, a do danas su objavili petnajstak izdanja, na kojima se nalaze zarazne i himnične pjesme kao što su ”Cowards”, ”Heroes of today”, ”Heart full of pride”, ”Hang ’em high”.

Na domaćem terenu dočekuju ih momci koji su se u kratko vrijeme dokazali kao autoritet domaće Oi!, punk rock i hc scene, žareći i paleći po klubovima i festivalima od Zagreba do Skoplja i natrag, pa nije čudno da su upravo zagrebački Šank?! domaćini cijenjenim gostima, bolje reći – dragim prijateljima.

Šank?! iza sebe ima dva albuma „Grad je naš“ i „Priče noćnih tramvaja“, a upravo im izlazi i dupli live DVD sa dvodnevnog „sold out“ nastupa u Tvornici kulture.

Domaće podrške ne fali, tako su tu i hc veterani Upset iz Zaboka, bend s deset godišnjim iskustvom tijekom kojega su odsvirali mnogo koncerata i festivala među kojima i sa nekim od najvećih imena hardcore scene, Madball i Pro-Pain iz New Yorka, te Slapshot iz Bostona.
Početak koncerta je najavljen za 20:00. Od 1.03. do 31.03. će ulaznice koštati 70 kn, od 1. travnja do koncerta 80 kn, te na ulazu 90 kn.

Pretprodajna mjesta: Zagreb: Dirty old shop - Tratinska 18, No sikiriki caffe bar - Nova cesta 88, Dallas - Tkalčićeva 7, Maldoror - Lopašićeva 3. Dallas music shopovi: Rijeka – Splitska 2a, Zadar - Široka ulica 2, Split - Narodni trg 14.

Za posjetitelje sa područja gdje nema organizirane pretprodaje moguče su rezervacije na : rezervacije@sonar.hr. Info za organizirani prijevoz iz Rijeke, Splita, Osijeka ili Ljubljane: prijevoz@sonar.hr.

Objavljeno 08.03.2013.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger