Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Perkele dolaze u Jedinstvo!

Perkele dolaze u Jedinstvo!Legendarni švedski Oi! & punk rock banda Perkele nastupiti će sa zagrebačkim oi punk rock zvijezdama u usponu, grupom Šank?! u subotu 13.04.2013. na „Strets united!“ festu u zagrebačkoj dvorani Pogon Jedinstvo.

Nakon nezaboravnog nastupa Perkelea u zagrebačkom Boogaloo clubu 2009. godine, kada su se u noći ispunjenoj dobrim vibracijama, pivom i vrhunskom zabavom orila pjesma punkera, skinsa, rockera i svih onih koji se prepoznaju u himničkim refrenima i plesnim ritmovima ove gothenborške senzacije, ne sumnjamo da će njihov dolazak ponovo ujediniti grla i srca publike.

Perkele su osnovani 1993. u Gothenburgu, a do danas su objavili petnajstak izdanja, na kojima se nalaze zarazne i himnične pjesme kao što su ”Cowards”, ”Heroes of today”, ”Heart full of pride”, ”Hang ’em high”.

Na domaćem terenu dočekuju ih momci koji su se u kratko vrijeme dokazali kao autoritet domaće Oi!, punk rock i hc scene, žareći i paleći po klubovima i festivalima od Zagreba do Skoplja i natrag, pa nije čudno da su upravo zagrebački Šank?! domaćini cijenjenim gostima, bolje reći – dragim prijateljima.

Šank?! iza sebe ima dva albuma „Grad je naš“ i „Priče noćnih tramvaja“, a upravo im izlazi i dupli live DVD sa dvodnevnog „sold out“ nastupa u Tvornici kulture.

Domaće podrške ne fali, tako su tu i hc veterani Upset iz Zaboka, bend s deset godišnjim iskustvom tijekom kojega su odsvirali mnogo koncerata i festivala među kojima i sa nekim od najvećih imena hardcore scene, Madball i Pro-Pain iz New Yorka, te Slapshot iz Bostona.
Početak koncerta je najavljen za 20:00. Od 1.03. do 31.03. će ulaznice koštati 70 kn, od 1. travnja do koncerta 80 kn, te na ulazu 90 kn.

Pretprodajna mjesta: Zagreb: Dirty old shop - Tratinska 18, No sikiriki caffe bar - Nova cesta 88, Dallas - Tkalčićeva 7, Maldoror - Lopašićeva 3. Dallas music shopovi: Rijeka – Splitska 2a, Zadar - Široka ulica 2, Split - Narodni trg 14.

Za posjetitelje sa područja gdje nema organizirane pretprodaje moguče su rezervacije na : rezervacije@sonar.hr. Info za organizirani prijevoz iz Rijeke, Splita, Osijeka ili Ljubljane: prijevoz@sonar.hr.

Objavljeno 08.03.2013.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)