Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pet Shop Boys najavili reizdanja albuma za Parlophone

Pet Shop Boys najavili reizdanja albuma za ParlophonePet Shop Boys su najavili izlazak “Catalogue: 1985-2012”, seriju reizdanja svih svojih albuma objavljenih za Parlophone (Dancing Bear za Hrvatsku).

Ovu definitivnu ediciju reizdanja pratit će remasterirani ‘Further listening’ albumi sadržani od visoko kvalitetnih bonus pjesama i demo materijala nastalih u istom periodu kad i ‘’glavni’’ albumi te od pjesama koje su remiksirali sami Pet Shop Boys.

Sa svakim reizdanim albumom dolazi i opsežna knjižica u kojoj Neil Tennant i Chris Lowe raspravljaju svaku pjesmu te koja je dopunjena brojnim arhivskim fotografijama. Cijeli projekt dizajnirao je Farrow, dizajnerski studio zaslužan za prepoznatljive vizuale na Pet Shop Boys albumima iz 80-ih i 90-ih godina.

Ova serija reizdanja započet će 28. srpnja objavom triju albuma koja nose tri različita PSB zvuka: “Nightlife”, “Release” i “Fundamental”.

“Nightlife” je tamno orkestrirana suradnja s producentima Rollom, Craigom Armstrongom i Davidom Moralesom, originalno objavljen 1999. godine. Ovo reizdanje dolazi u paketu s dva CD-a koja uključuju ekskluzivne, neobjavljene pjesme kao što su “Tall Thin Men” and “For All Of Us” te demo verzije “Vampires”, “Call Me Old-Fashioned” i “Radiophonic”.

Drugo remasterirano reizdanje bit će album “Release” na kojem gostuje Johnny Marr, bivši gitarist grupe The Smiths. Album je ušao u top 10 britanske ljestvicu albuma, a originalno je objavljen 2002. godine.

On također stiže u društvu dodatnih materijala koji uključuju i neobjavljene pjesme “Motoring”, “The Night Is A Time To Explore Who You Are”, “Run, Girl, Run” i “Reunion”, kao i nikada objavljene verzije pjesama “A Powerful Friend” i “If Looks Could Kill” snimane za session Johna Peel te do sad neobjavljen cover pjesme Gilberta O’Sullivana “Alone Again” u kojoj, naravno, gostuje Elton John.

Treći u prvom nizu serije reizdanja bit će “Fundamental”, veličanstveni album kojeg je producirao Trevor Horn i koji je 2006. godine bio u top 10 UK albuma. Uz remasterirane originale bit će tu i album s ukupno 22 trake dodatnog materijala među kojima su razni demosi te neobjavljene pjesme poput “Ring Road”, “One-way street” i “Dancing In The Dusk”, te do sad neizdani razni mixevi i remixevi.

Svaki album bit će remasteriran i objavljen na 180 gramskom vinylu te će od 28. srpnja biti dostupan i na streaming servisima. Catalogue reizdanja nastavit će se tijekom godine od prvog do zadnje PSB albuma objavljenog za Parlophone.

Pet Shop Boys će 12. Kolovoza na Jazine Open Airu u Zadru održati svoj jedini hrvatski nastup ove godine. Neil Tennant i Chris Lowe donose ključne hitove iz povijesti pop glazbe: “West End Girls”, “Suburbia”, “Heart”, “Doming Dancing”, “Being Boring”, “Go West”, “Se A Vida E (That’s The Way Life Is)”, “Left To My Own Devices” kao I singlove sa sjajnog prošlogodišnjeg izdanja “Super” – “The Pop Kids” I “Inner Sanctum”

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 250 kuna.

U prodaju će biti pušten i limitirani broj od svega 200 VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr


Objavljeno 16.06.2017.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com