Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PipsChips&Videoclips predstavljaju novi album!

PipsChips&Videoclips predstavljaju novi album!Svi posjetitelji koncerta grupe PipsChips&Videoclips koji će se održati 09.11.2013. u Tvornici culture u Zagreu bit će svjedoci jedinstvenog nastupa na kojem će bend izvesti sve pjesme sa albuma “Walt”, što će se teško ponoviti na nekoj sljedećoj svirci.

Svih deset pjesama, od otvarajuće “Kratka povijest” preka dva singla “Htio bi da me voliš” i “Bi li ili ne bi” do posljednje “Plivač” Pipsi će u komadu izvesti premijerno i ekskluzivno za što su se posebno pripremali posljednjih tjedana.

Kao gošća bendu će se na sceni pridružiti Jadranka Ivaniš Yaya, a za videoprojekcije zadužen je Ivan Marušić Klif, naš poznati video umjetnik. Dakako, nakon temeljitog predstavljanja “Walta” Pipsi će odsvirati zanimljiv presjek karijere koja traje više od dva desetljeća i tijekom kojih je bend objavio sedam studijskih albuma. Svaki od njih na poseban je način označio i usmjerio bend koji je svakim izdanjem rezao veze prošlošću i tražio novi zvuk.

Ovaj novopronađeni i aktualni oborio je s nogu sve koji su ga čuli. “Remek-djelo rocka za 21. stoljeće”, “Najbolji album u karijeri Pipsa”, “Koncepcijski zaokružen, pjesnički dorečen, glazbeno intrigantan i zabijen u realnost” – samo su neki od epiteta kojima domaća kritika tepa “Waltu”. Ako još ima onih koji ga nisu čuli u subotu će ga Pipsi isporučiti u cjelosti.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 55 kn, dok će na dan koncerta koštati 70 kn.

Kupiti se mogu u sistemu Entria .

Objavljeno 06.11.2013.

Vremeplov

Upravo sam ”on the road” s bendom i napokon je sve super.
Cesar Rosas (Los Lobos)