Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Pistaccio Metallic’ by TBF

’Pistaccio Metallic’ by TBFNovi album TBF-a ’Pistaccio Metallic’ možete potražiti u svim Tisak media centrima diljem Hrvatske...

Album možete pronaći u digitalnom obliku na www.dallasmusicshop.hr , u kvalitetnom mp3 formatu kao pojedinačni download svake pjesme ili download kompletnog albuma.

Dugoočekivani studijski album ”Pistaccio metallic” donosi 11 novih pjesama, produciranih od strane samog benda, te ga već sada možemo ubrojiti u sami vrh diskografije popularne ekipe iz Splita, ali i proglasiti definitivnim kandidatom za album godine.

Prvi zarazni singl ”Mater” opasno se zavrtio na svim radio postajama u regiji , a stihovi iz pjesme poput ”moja mater te traži.. .nije uzela lijek, a okriće na jugo ”, i sl. postali su u rekordno kratkom roku dio žargona unutar svakodnevnih razgovora.

Zapravo, teško je izdvojiti favorite sa albuma, već je poštenije reći da je ovaj album naš favorit kako kroz svaku pojedinu pjesmu, tako i u cjelni.

Od britkih komentara svijeta u kojem živimo na ’globalnoj’ razini u pjesmama poput ’Tragični junak’, ’San’ ili ’Spin doktor’, ili ’lokalnoj’ u pjesmama ’Grad spava’ i ’Vrag’, preko sigurnih budućih koncertnih himni ’Veseljko’ i ’Dalmatino’ ili plesne bombe ’Uvik kontra’, anti-Aids himne ’Pozitivan stav’, pa do neodoljivo romantične ’Uspavanke’ i opet nazad do ultimativnog
hita ’Mater’, možemo samo podvući crtu i reći da u rukama imamo novo remek djelo omiljenog benda.

Prva naklada albuma upakirana je u ekskluzivnu kutijicu pistaccio metallic boje koju je dizajnirao studio ”Profesionalci+” čiji je dizajn prošlog izdanja grupe, ’Perpetuum Fritule’, ove godine nagrađen Porinom.

Osim singla ”Mater” na albumu se nalaze i slijedeće pjesme:
Tragični junak
San
Spin doktor
Uvik kontra
Grad spava
Vrag
Dalmatino
Veseljko
Pozitivan stav
Uspavanka.


Objavljeno 13.07.2011.

Vremeplov

Amerikanci su ludi. Fascinirani su bacanjem svojih cipela na stage. Bio sam na mnogo koncerata u svom životu, neki su bili dobri, neki loši. Ali nikada me ništa nije potaklo da skinem cipelu i bacim je na pjevača.
Noel Galagher (Oasis)