Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pjesma Hladnog piva u kampanji #lijepariječ

Pjesma Hladnog piva u kampanji #lijepariječSezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare koncertnih događanja upisuje i Hladno pivo.

Seriju koncerata koji su započeli u 2015. nakon izdavanja albuma „Dani Zatvorenih vrata“, nastavljaju u ožujku pa tako 11.3. stižu u Osijek, 12.3. u Slavonski Brod a 26.3. u Zadar.

’’Drago nam je što ćemo zasvirati opet po Slavoniji, a potom i u Zadru gdje nas vec dugo nije bilo. Prošle smo godine svirali većinom velike festivale na kojima smo ograničeni s vremenom a sada ćemo konačno moći predstaviti novi album ali i sve drugo sto smo radili od Džinovskog naovamo. Kao što smo dosad radili, ugostit ćemo na svakom od koncerata „domaće snage“, predgrupu koja će imati priliku zasvirati prije nas i počastiti nas dobrom svirkom. Svi ste pozvani na ugodno žestoko, kulturno i milozvučno druženje, samo ponesite osmijeh i cipele za ples’’ - izjavio je Mile povodom koncerata..

Bend je poznat po tome što su koncerti koje sviraju redovito puni a svirke žestoke pa Slavonci i Zadrani mogu biti sigurni da ih očekuje oko dva sata znoja, rocka i zabave.

Koncert u Osijeku održat će se u Kinu Europa u petak, 11. ožujka, u Slavonskom Brodu u dvorani Brod u subotu, 12. ožujka 2016 a zadarski koncert dogodit će se u subotu, 26.3. u dvorani Jazine.

Prije navedenih koncerata Hladno pivo 26.2. nastupit će u beogradskoj Hali sportova za koju organizatori najavljuju da će uskoro biti rasprodana.

Uz koncertne obaveze koje ih trenutačno okupiraju, Hladno pivo uključilo se i u jednu poticajnu kampanju.

Veljača je mjesec kada se obilježava Dan sigurnijeg Interneta, pa je tako Centar za sigurniji Internet iz Osijeka organizirao kampanju kojom žele osvijesti ponašanje mladih na Internetu i potaknuti zaustavljanje govora mržnje kojem danas sve češće svjedočimo.

Aktualni singl Hladnog piva, pjesma „Lijepa riječ“ poslužila je kao glazbena kulisa i idejni cilj te kampanje pa je tako napravljen video uz hashtag #lijepariječ gdje se sve korisnike Interneta poziva da umjesto govora mržnje koriste lijepe riječi u komunikaciji na Internetu.Sve informacije oko cijena ulaznica i pretprodajnih mjesta za koncerte u Osijeku, Slavonskom Brodu i Zadru nalaze se na www.eventim.hr te na Facebook stranici benda.

Objavljeno 16.02.2016.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash